Fenerbahçeli Enner Valencia'nın Beşiktaş Derbisindeki Durumu Belli Oluyor!

Fenerbahçe'nin Ekvadorlu futbolcusu Enner Valencia'nın, Beşiktaş ile Süper Lig'de oynanacak olan derbideki durumu ile ilgili önemli gelişmeler var.

06.12.2021-16:07 - (Son Güncelleme: 06.12.2021-16:21)

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu 6. ve son hafta maçında 9 Aralık Perşembe günü sahasında Alman takımı Eintrach Frankfurt ile oynayacağı maçın hazırlıklaırna koyuldu. Sarı lacivertliler, Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı olan antrenmanda, Çaykur Rizespor maçında forma terleten futbolcuların yenilenme çalışması yapıldığı aktarıldı. Diğer futbolcuların ise ısınma, çabukluk ve koordinasyon çalışmasıyla başladıkları idmanı, pas organizasyonları ve dar alanda oynayan çift kala maç ile tamamladığı öğrenildi. Fenerbahçe'nin sakatlanan kalecisi Altay Bayındır'ın takımdan ayrı özel bir program çerçevesinde çalıştığı, takımın Ekvadorlu yıldızı Enner Valencia'nın ise sahada topla çalışmalara başladığı belirtildi. Takımın bir başka sakat futbolcusu olan Mert Hakan Yandaş'ın ise günü tedavi programıyla geçirdiği öğrenildi. Fenerbahçe'nin, Ekvadorlu futbolcusu Enner Valencia'dan ise Fenerbahçe'ye, Beşiktaş derbisi öncesi heyecanlandıran haber geldi.

ENNER VALENCİA'DAN BEŞİKTAŞ DERBİSİ ÖNCESİ SEVİNDİREN GELİŞME

Fenerbahçe'nin Ekvadorlu yıldızı Valencia'dan sarı lacivertlilere müjdeli haber geldi. Takımın sağlık ekibi, Valencia'yı 19 Aralık'ta oynanacak Beşiktaş derbisine yetiştirmeyi planlıyor. Enner Valencia, 30 Ekim'de oynanan İttifak Holding Konyaspor karşılaşmasında ayak bileğinden sakatlık geçirmişti. Sakatlığı dolayısıyla Spor Toto Süper Lig'de 5 maç kaçıran Ekvadorlu yıldız futbolcu, 19 karşılaşmada ise 2 gol atmayı başardı ve 3 kez asist yaptı. Enner Valencia ile ilgili Beşiktaş derbisinden önce gelen haber gerek Fenerbahçe takımının gerek Fenerbahçe taraftarlarını çok sevindirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal