Trabzonspor'da İç Transferde Anthony Nwakaeme İle Anlaşma Sağlanıldı!

Süper Lig'de lider durumda bulunan Trabzonspor'da, Nijeryalı yıldız Anthony Nwakaeme ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıyor.

06.12.2021-15:32 - (Son Güncelleme: 06.12.2021-15:53)

Süper Lig devlerinden Trabzonspor'un Nijeryalı süper yıldızı Anthony Nwakaeme bu sezon sergilediği performansla bordo mavililerin rakiplerine önemli bir puan farkı atmasında önemli pay sahibi oldu. Nijeryalı futbolcu oynadığı futbolla Trabzon takımının ve Trabzonsporlu taraftarların adeta sevgilisi haline geldi. Yıldız futbolcuyla ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.


TRABZONSPOR'A ANTHONY NWAKAEME MÜJDESİ

Trabzonspor'un süper yıldızı Anthony Nwakaeme yine ipleri eline almayı başardı. Süper Lig'de rüzgar gibi esen futbolcu, Süper Lig ve Avrupa Kupaları'nda rakip ağları toplam 7 defa sarsarken, 6 kez de asist yapmayı başardı.
Bordo mavililerin ligi açık puan farkıyla önde götürmesindeki başrıl futbolcularından biri olan 32 yaşındaki yıldız futbolcu 2-0 kazanılan son maç olan Adana Demirspor maçında ise hem gol attı, hem de asistiyle Marek Hamsik'e gol attırmayı başardı.
Anthony Nwakaeme, fırtınada 15. haftalar itibariyle ilk kez bu seviyede rakamlara ulaştı. Diğer taraftan performansıyla göz dolduran futbolcudan Trabzonspor'a müjdeli haber geldi. Anthony Nwakaeme'nin sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi için takımla anlaşmaya vardığı öğrenildi. Futbolcunun anlaşması konusunda taraflar arasında anlaşma sağlandığı aktarıldı. Futbolcunun iç transferinde anlaşma sağlanırken, ayrıntıların yakın zamanda öğrenilmesi bekleniyor. Trabzonspor'un Nijeryalı yıldızı Anthony Nwakaeme ile ilgili yaşanan gelişme gerek Trabzonspor takımında gerek Trabzonsporlu taraftarları tarafından büyük bir sevinç ve heyecanla karşılandığı belirtiliyor. Anthony Nwakaeme sergilediği performansla son zamanlarda Süper Lig'in en çok konuşulan isimlerinden birisi olarak göze çarpıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal