Fenerbahçe'de Ali Koç'tan Vitor Pereira ve Şampiyonluk Sözleri!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Rizespor galibiyetinin ardından Vitor Pereira ve şampiyonluk yarışı hakkında çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

06.12.2021-15:00 - (Son Güncelleme: 06.12.2021-15:00)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, son olarak oynadığı Çaykur Rizespor karşılaşmasında aldığı farklı galibiyet ile moral depoladı.

FENERBAHÇE'DE YÜZLER GÜLÜYOR

Başkan Ali Koç ve taraftarlar oynanan oyundan ve alınan sonuçtan oldukça memnun bir şekilde Kadiköy'den ayrılırken camianın şampiyonluk inancı ise tekrardan alevlendi.

BAŞKAN ALİ KOÇ'UN AÇIKLAMALARI

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasında aldıkları galibiyetin ardından yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Sürekli olarak Vitor Pereira'nın geleceği tartışılıyor ama bu kadar eleştiriye rağmen şu an 2. sıradayız. Ligin ise henüz 15. haftasındayız. Bizim en büyük rakibimiz yine kendimiziz. Sabır gösterip tek yumruk olursak bu sezon şampiyonluğu kazanabiliriz. "Galatasaray derbisi öncesi de aynı baskı vardı. O zaman söyledim, yine söylüyorum. Derbiyi kazanacağımızdan hiç şüphem yok ama olası kötü sonuçta Vitor Pereira ile devam edeceğiz. Sürekli olarak hoca değiştirerek kalıcı bir başarı elde etmemiz mümkün değil. Sancılı bir süreç de olsa gidişattan memnunum.  Trabzonspor deplasmanda bizimle oynayacak,o maçı kazanacağımızı düşünürsek fark 9 ve illa ki Trabzonspor da takılacaktır. Bu takıma inancım tam. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal