Stefan Kuntz ve Hamit Altıntop'tan Çarpıcı Açıklamalar!

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, TFF yöneticisi Hamit Altıntop ile birlikte basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

10.12.2021-16:57 - (Son Güncelleme: 10.12.2021-16:57) Stefan Kuntz ve Hamit Altıntop'tan Çarpıcı Açıklamalar!

Stefan Kuntz, geçtiğimiz haftalarda A Milli Futbol Takımımıza, Teknik Direktör Şenol Güneş ile yolların ayrılmasının ardından getirilmişti.

STEFAN KUNTZ GÖREVE İYİ BAŞLADI

A Milli Futbol Takımı, Teknik Direktör Stefan Kuntz'un göreve başlaması ile birlikte 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde arka arkaya başarılı sonuçlar almış ve Dünya Kupası'nda play-off oynama imkanını elde etmişti.  Dünya Kupası için play-off mücadelesinde Portekiz ile karşı karşıya gelecek olan Türkiye, bu maçı beklemeye koyuldu.

STEFAN KUNTZ YAPMIŞ OLDUĞU AÇIKLAMALARDA

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, TFF yöneticisi Hamit Altıntop ile birlikte basın mensuplarıyla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Stefan Kuntz, basın mensuplarıyla yaptığı görüşmede yapmış olduğu açıklamalarda ;

ÇOK FAZLA MAÇ TAKİP EDİYORUZ

Ekibimle şu ana kadar 35'e yakın canlı, bir o kadar da banttan maç izledik. Her oyuncuyu tanıyoruz, kimsenin sosyal medyada paylaşım yaparak bize kendini göstermesi gerekmiyor. Onun, maç başladığında sahada performansıyla kendini göstermesi gerekiyor.

BERKAN'IN KOŞU MESAFESİNİ GÖRÜNCE...

Berkan Kutlu'nun Avrupa maçlarında 16 kilometre koştuğunu görünce, bu çocuğun ne istediğini, nereye gitmek istediğini çok iyi anlıyorum. Oyuncular, milli takımda olup olmayacaklarının kararlılığını ancak yeşil sahada gösterebilirler.

KOŞU MESAFELERİ ÇOK ÖNEMLİ

Türkiye'de maçlar yavaş ve sıkıcı deniliyor. Bu, oyuncularla ilgili. Kim kaç kilometre koşmuş bunu artık görebiliyoruz. Takımı 4-0, 5-0 öndeyken hala koşan oyuncular, kendi seviyesini yükseltir. Bu da milli takıma yansır.

HAKEMLER RAHAT BIRAKILMALI

Hamit Altıntop ile birlikte ortak değerler oluşturduk ve oyuncularımızdan beklediğimiz şey; hakemi rahat bırakmaları.

KENAN KOÇAK TEKNİK DİREKTÖRLERLE İLETİŞİM HALİNDE

Kenan Koçak, Türkiye'deki bütün teknik direktörlerle iletişim halinde. Stefan Kuntz, her şeyi bilemez. Bu yüzden destek alıyorum. Teknik direktörlere de 'Milli takıma kim gelebilir?' diye sordum. Eğitime ağırlık veren kulüplerin iyi oyuncular çıkardığını görüyoruz.

HAMİT ALTINTOP'TAN AÇIKLAMALAR

TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yöneticisi Hamit Altıntop ise gerçekleştirilen görüşmede yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Müstakil evde oturabilirsiniz ama illa bahçıvan olmanıza gerek yok. Sadece doğru bahçıvanı bulmak yeterli. Futbolda da bu böyledir. Doğru eğitim almış, bilime önem veren birini doğru pozisyona yerleştirip denetlemek gerekir. Ben kısıtlamalara karşıyım ama gerçekler maalesef farklı. 2012'de Galatasaray'a transfer olduğumda 5 yabancı kuralı vardı, 2015'te 14 olarak değiştirildi. Bu tabloyu kıyasladığımızda sonuç olumlu olmadığı için bence doğru bir yol aldık. 4 büyükler, başarılı oldukları için büyük diye anılıyor. Başka bir seviyeye çıkmışlar, bu nedenle milli takıma oradan daha çok oyuncu seçilmesi normal. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal