TFF Başkanı Ve Dört büyük Kulüp Başkanı Valilik'te Görüşecek

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un başkanları, Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin yapacağı açık oturumda konuşacak.

20.02.2020-15:21 - (Son Güncelleme: 20.02.2020-15:18) TFF Başkanı Ve Dört büyük Kulüp Başkanı Valilik'te Görüşecek
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un başta Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz olmak üzere 4 büyük takıma yaptığı "Başkanlar olarak oturalım, canlı yayında konuşalım" davet çağrısı kabul edildi.

TSYD'den gelen açıklamada "TSYD Levent Tesisleri'nde 26 Şubat 2020 Çarşamba günü saat 11.00'de Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor Başkanlarının katılacağı bir açık oturum düzenlenecektir." denildi.

Açıklamanın sonrasında "Tarafsız bir ortamda ve moderatörlüğünü Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı Oğuz TONGSİR'in yapacağı bu açık oturum bütün ulusal televizyonlar tarafından canlı olarak yayınlanacaktır." sözleri yazıldı.

Mustafa Cengiz: "Valilik çağırdı bu daveti ben yolda öğrendim, bu nasıl oluyor İki TV kanalından davet aldım! Madem böyle bir teklif var, er meydanından kaçılmaz! TSYD açıklıyor ama biz, o saatte müsait miyiz, diğer başkanlar müsait mi? Bana intikal eden bir şey yok! Sayın Valimiz telefon etti, TFF Başkanı ve diğer dört büyük kulübün başkanları ile bir araya geleceğiz. Valimiz telefon açtı, ben hemen evet dedim! Bu görüşme valilikte olacak, benim TV'ye çıkma gibi bir isteğim yok."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal