Teşkilat dizisi Ceren öldü mü? Ezgi Eyüboğlu, Teşkilat dizisinden neden çıktı?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve fenomen dizilerden biri olarak gösterilen Teşkilat'da Ceren rolü ile milyonların dikkatini çeken Ezgi Eyüboğlu'nun dizideki akıbeti merak konusu oldu. Dizinin yeni bölümünde Yıldırım'ın tuzağına düşerek Halit'in karşısına canlı bomba olarak çıkan Ceren'in ölüp ölmediği konusu araştırılırken Ezgi Eyüboğlu'nun diziden ayrılıp ayrılmayacağı da sorgulanmaya başlandı.

24.04.2022-20:30 - (Son Güncelleme: 25.04.2022-15:49)

Ekranların sevilen yapımlarından biri olan 'Teşkilat' dizisinin son bölümünde Ezgi Eyüboğlu'nun hayat verdiği Ceren, Yıldırım'ın tuzağına düşerek Halit Başkan'ın karşısına canlı bomba olarak çıkarken Halit Başkan'ın yıllar önce öldü olarak bildiği kızını kendi elleriyle vurma anına tanık olacak olan izleyiciler, 'Teşkilat Ceren öldü mü?' 'Teşkilat dizisinin Ceren'i Ezgi Eyüboğlu diziden çıktı mı, neden diziden ayrıldı?' sorularına yanıt aramaya başladı.

Ezgi Eyüboğlu

Teşkilat Ceren öldü mü?

Yıldırım'ın tuzağına düşen Ceren'in Halit Başkan'ın karşısına canlı bomba olarak çıktığının görüldüğü yeni bölümde Ezgi Eyüboğlu'nun hayat verdiği Ceren karakterinin, yıllar önce onu öldü bilen babası tarafından vurulacağına şahit olunuyor. İzleyiciler, kızını öldü olarak bilen Halit'in kızını vurduğu anlara şahit olurken herkesi üzen bu gelişme sonrası Ceren'in Teşkilat dizisinden neden çıktığı büyük merak konusu oldu.

Ezgi Eyüboğlu

Teşkilat dizisinin Ceren'i Ezgi Eyüboğlu diziden çıktı mı, neden diziden ayrıldı?

Teşkilat 'ta Ceren karakterine hayat veren Ezgi Eyüboğlu, dizinin bir önceki bölümünde izleyenleri şoke etmişti. Halit Başkan'ın öz babası olduğunu öğrenen ve hemen ardından da Yıldırım'ın büyük tuzağına düşerek babasının karlısına canlı bomba olarak çıkan Ceren'in senaryo gereği diziden ayrılacağı öğrenildi. Ceren karakteri diziye öz babasının silahından çıkan kurşunlarla veda edecek. Edinilen bilgilere göre Teşkilat'ın Ceren’i Ezgi Eyüboğlu, anlaşma gereği dizinin 1. sezonunun ilk yarısında ayrılacaktı. Fakat, Ceren karakteri diziye çok yakışıp izleyiciler de çok sevince Ceren karakterinin süresi 2 sezona çıkarıldı. Senaryoda olan hikayesi biten Ezgi Eyüboğlu'nun babası tarafından öldürülerek diziden ayrılmış olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal