Oğulcan Engin ile Ezgi Eyüboğlu'ndan Kötü Haber!

Uzun süredir birlikte olan Ezgi Eyüpoğlu ve Oğulcan Engin çiftinin ayrıldığı iddia edildi. Eyüboğlu, Oğulcan Engin ile çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırdı.

28.07.2021-15:37 - (Son Güncelleme: 28.07.2021-15:37)

İbrahim Büyükak'ın senaryosunu yazdığı 'Bayi Toplantısı' filminin galasına birlikte katılarak aşklarını ilan eden oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin, Şubat 2020'den bu yana birlikteliklerini sürdürüyordu. Sosyal medyada yaptıkları aşk paylaşımlarıyla göz dolduran gözde çiftin, nikah masasına oturması bekleniyordu ki, ayrılma iddiasıyla gündeme geldiler.

FOTOĞRAFLARINI KALDIRDILAR

33 yaşındaki Ezgi Eyüboğlu, 1,2 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından sevgilisi Oğulcan Engin ile çekilmiş bütün fotoğraflarını kaldırdı. Öte yandan Oğulcan Engin'in Instagram hesabında Ezgi Eyüboğlu ile çekildiği fotoğrafların duruyor olması ise kafaları karıştırdı. İkili, Instagram'da birbirlerini takip etmeyi sürdürüyor.


EZGİ EYÜBOĞLU KİMDİR?

Ezgi Eyüboğlu 18 Haziran 1988'de İstanbul'da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümünü bitirdikten sonra Bahçeşehir Üniversitesi ileri oyunculuk bölümünde master yapmıştır. 2012 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Aybige Hatun rolüyle ünlenmiştir. Ardından Sudan Bıkmış Balıklar dizisinde rol almıştır. Son günlerde TRT'de yayınlanan Teşkilat dizisinde 'Ceren' karakterine hayat vermektedir. 14 Mayıs 2016 tarihinde Kaan Yıldırım ile Esma Sultan Yalısı'nda evlendi. Çift 26 Haziran 2019 tarihinde boşandı.


OĞULCAN ENGİN KİMDİR?

Oğulcan Engin, 1990 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Babası Beşiktaş'lı eski futbolcu Sinan Engin, annesi ise şarkıcı Seda Sayan'dır. Oğulcan Engin, 9 yaşındayken Beşiktaş'ın minikler takımında oynamaya başladı. 2001 yılında lisansını alan Oğulcan Engin, 2007-2008 sezonundan itibaren Beşiktaş PAF takımında kaptan olarak görev yaptı. 2012 yılında futbolu bıraktı, İtalya'nın Milano kentinde European Shool Of Economics'te ekonomi eğitimi almaya başlayan Oğulcan Engin, 2015'de mezun oldu.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal