Teşkilat Ceren diziden ayrılıyor mu, ayrıldı mı? Ezgi Eyüboğlu Teşkilat'tan ayrılacak mı, neden ayrılıyor?

TRT 1’in sevilen dizisi Teşkilat’ta yaprak dökümü devam ediyor. Dizinin önemli karakterlerinden Ceren’i canlandıran Ezgi Eyüboğlu’nun diziden ayrılacağı iddia edildi. Peki Teşkilat Ceren diziden ayrılıyor mu, ayrıldı mı? Ezgi Eyüboğlu Teşkilat'tan ayrılacak mı, neden ayrılıyor? Yanıtı haberimizde...

03.04.2022-20:38 - (Son Güncelleme: 03.04.2022-20:38) Teşkilat Ceren diziden ayrılıyor mu, ayrıldı mı? Ezgi Eyüboğlu Teşkilat'tan ayrılacak mı, neden ayrılıyor?

TRT 1’de ikinci sezonunu yaşayan Teşkilat dizisinde hikayenin gidişatı sebebiyle bazı karakterlere artık veda edilecek gibi görünüyor. Daha önce de başarılı yapımların altında imzasını bulunduran Tims&B şirketinin yapımcısı olduğu Teşkilat dizisinden önemli bir karakterin daha ayrılacağı iddia edildi. İddiaya göre dizide Ceren karakterine hayat güzel oyuncu Ezgi Eyüboğlu, yakında Teşkilat dizisine veda edecek. İnsanlar bu iddianın doğru olup olmadığını öğrenmek için arama motorları üzerinden ‘’Teşkilat Ceren diziden ayrılıyor mu, ayrıldı mı? Ezgi Eyüboğlu Teşkilat'tan ayrılacak mı, neden ayrılıyor?’’ sorularını araştırıyor.

Teşkilat Ceren diziden ayrılıyor mu, ayrıldı mı?

Teşkilat dizisi Ceren

TRT 1’de yayınlanan Teşkilat dizisinde Ceren karakteriyle izleyenler karşısına çıkan Ezgi Eyüboğlu’nun yakında diziye veda edeceği öğrenildi. Ceren karakterini daha öncesinden diziden çıkarmak isteyen fakat bu zamana kadar bekleyen yapımcı şirket, Ceren karakterini hikayesi sona erdiği için diziden çıkaracak.

Ezgi Eyüboğlu’nun canlandırdığı Ceren karakterinin Teşkilat dizisine ne zaman veda edeceği yakında netlik kazanacak. Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Turgut Tunçalp ve Gürkan Uygun gibi isimlerle birlikte çalışan Ezgi Eyüboğlu’nun ayrılığı dizi hayranlarınca üzüntüyle karşılandı.

Teşkilat’ın yeni bölümü 3 Nisan Pazar günü saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal