Tercihler Değişiyor, AK Parti Atağa Geçti: Afet Olan Bölgelerde En Çok ''Bundan Sonra Oyum AK Partiye'' Sözü Duyuluyor

Afet bölgelerinde seçmenin tercihleri değişiyor. Devletin milletin yanında olduğunu hissettirmesi ve bölgeyi sıklıkla ziyaret ederek halkın ihtiyaçlarına karşılık veren hükümet temsilcileri tercihlerin değişmesi noktasında büyük rol oynuyor.

20.08.2021-09:09 - (Son Güncelleme: 20.08.2021-11:43)

Kastamonu ve Sinop'ta yaşanan sel felaketlerinin ardından seçmenin tercihlerindeki değişiklikler göze çarpıyor. Halk, sıklıkla felaket bölgelerini ziyaret eden ve ihtiyaçlarına cevap veren hükümet temsilcilerinden ve bakanlardan son derece memnun olduklarını dile getirdi.

BUGÜNDEN SONRA ARTIK BEN AK PARTİ’LİYİM

Kastamonu’da sel felaketinin meydana geldiği bölgede bir vatandaşla yapılan röportaj esnasında ‘’Kim ne derse desin ben doğuştan CHP’li bir ailenin kızıyım. Bugünden sonra da artık ben AK Parti’liyim. Burada çok güzel bir çalışma var.’’ ifadelerini kullandı. ‘’Bakanımız gece gündüz bizimle. Bayanlar iki etek için bile bakanımızı rahatsız ediyorlar. Süleyman Bey her gün, günde üç kere yanıma geliyor.’’ dedi.

ÖLÜMÜ BEKLEDİK

Kastamonu’da bir vatandaşımız ‘’Biz artık kurtulacağımızı değil de ölümü bekledik. Sağ olsun kimse bizi kurtarmaya cesaret edemedi. Belediye Başkanımız Muammer Yanık boğazına kadar suyla, ikinci kata merdiven koydu bir delikanlıyla bizi kucaklayarak kurtardı.’’ şeklinde konuştu.

DEVLET MİLLET İÇİN VAR

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ise Sinop Ayancık’taki felaket bölgesine ziyaret gerçekleştirerek halkla bir araya geldi. İsmailoğlu ‘’Devlet bugünler için var, millet için var’’ ifadelerini kullandı.

ZOR GÜNLER VATANDAŞIN BAKIŞ AÇISINI DEĞİŞTİRDİ

Pandemi, yangın ve sel felaketlerinin üst üste gelmesiyle birlikte seçmenin de tercihleri değişiyor. Yaşanan zor günlerde, devletin her zaman milletin yanında olması bölgedeki vatandaşın motivasyonunu arttırıyor ve güvende olduklarını hissettiriyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal