Terazi Akrep Yay Oğlak Kova Balık Günlük Burç Yorumları (25 Kasım)

Terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık 25 Kasım günlük burç yorumları sizlerle...

25.11.2019-10:43 - (Son Güncelleme: 30.12.2019-14:03)

Terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık 25 Kasım günlük burç yorumları sizlerle...

BURÇLAR

Terazi: Bugün belli başlı planlamalar yapabilir. Borç tahsilatı yapabilir bir takım borç defterleri kapanabilir. Bu sebeple stresinin biraz azaldığı bir gündür. Solunum yollarınıza dikkat edin hastalık kapınızda olabilir.

Akrep: Aşk hayatınızı dolu dizgin yaşamak isteyebilirsiniz, bugün ikili ilişkilerinizde tüm kontrol sizde olsun istiyor olabilirsiniz. Bugün etkili olabileceğiniz bir gündesiniz , anlaşmalar toplantılar tam size göre bugün.

Yay: Gözlemciliğinizle başlayacaksınız güne hissiyatlarınız kuvvetli sizi yanıltmayacak. Dost düşman ayrılacak bugün sizin içinizde. Sakinliğinizi korumaya çalışın.

Oğlak:  Şu aralar, yeni ve farkındalığını arttıran bilgiler karşına çıkabilir ve kişisel yeteneklerini daha çok göstermek isteyebilirsin. Yeteneklerinizin üzerine gitmelisiniz.

Kova: Analizci yönün ve araştırmacı bakış açınla çevrendekilerinin sorunlarını anlayabilir, olası krizleri yönetip, yeni projelerde yer alabilirsin. Sorumlu ve olgun yaklaşımlarınla başarıyı yakalaman mümkün.

Balık: İthalat ve ihracat, tanıtım ve pazarlama, eğitim ve seyahate yönelik isteklerini gerçekleştirmek için uygun şartların oluşmaya başladığını görebilirsin.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal