Microsoft Çalışanından Skandal İzmir Depremi Paylaşımı!

İzmir depremi sonrası arama kurtarma çalışmaları devam ederken Microsoft’ta üst düzey bir yönetici olduğu iddia edilen Maxime Rastello’dan iğrenç bir paylaşım geldi.

02.11.2020-12:36 - (Son Güncelleme: 02.11.2020-12:47) Microsoft Çalışanından Skandal İzmir Depremi Paylaşımı!

İzmir’de gerçekleşen 6.6 şiddetindeki deprem pek çok binanın yıkılmasına ve enkaz altında birçok insanın kalmasına sebep oldu. Hayatta kalanları kurtarmaya devam edebilmek için arama kurtarma çalışmaları bütün hızıyla devam ederken, yaşanan kayıplar ve olayın trajedisine rağmen hem yurtiçinde hem de yurt dışından provakatif paylaşımlar gelebiliyor.

MİCROSOFT'DA ÇALIŞTIĞINI İDDİA EDİYOR

Bu kez provakatif paylaşımlardan bir tanesi sıradan bir kullanıcı tarafından değil, teknoloji devlerinden biri Microsoft’ta çalışan bir üst düzey yöneticiden geldi. Şirketin İşveçre ayağında üst düzey bir yönetici olduğu iddia edilen Maxime Rastell, İzmir depremi sonrasında iğrenç bir paylaşım yaptı.

MİCROSOFT'TAN AÇIKLAMA GELMEDİ

İnstagram hesabında İzmir’den enkaz aramaları sırasında çekilmiş bir fotoğrafı paylaşan Rastell, ‘Karma is a bitch’ yorumunda bulundu. Türkçe’ye “Hak Ettiniz” veya “Eden Bulur” anlamında çevrilebilecek olan bu ifadeden sonra hesabını gizledi.

Microsoft'dan ise henüz bir açıklama gelmedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal