Türk Telekom'dan İzmir Depremi Açıklaması

İzmir’de gerçekleşen depremde hasar görmüş veya yıkılmış binaların evde/işte internet, sabit telefon ve Tivibu abonelikleri cezasız olarak iptal edilebilecek veya tercihe bağlı olarak dondurulabilecek veya fatura ertelemesi yapılabilecek.

02.11.2020-09:48 - (Son Güncelleme: 02.11.2020-09:46) Türk Telekom'dan İzmir Depremi Açıklaması

Marmara ve Ege bölgesinde de hissedilen İzmir depreminde pek çok bina yıkılarak insanların hayatlarını kaybetmesine yol açtı. Bunun dışında pek çok binanın da hasar aldığı görüldü. Türk Telekom’dan yapılan açıklamaya göre yıkılan ve hasar gören binaların aboneliklerinin cezasız iptal edilebileceği açıklandı.

Türk Telekom, hasar görmüş veya yıkık binalardaki kullanıcıların mağdur olmaması adına, evde/işte internet, sabit telefon ve Tivibu abonelikleri için müşterilerine hat dondurma, fatura erteleme ve cezasız iptal seçenekleri, mobil abonelerine ise GB ve dakika faydaları sunduklarını duyurdu.

TURK TELEKOM’UN AÇIKLAMASI:

"Kesintisiz iletişimi sağlamak adına tüm tedbirleri aldık ve depremden etkilenen vatandaşlarımızın her türlü iletişim ihtiyaçlarını aksaklığa ve mağduriyete mahal vermeden karşılamak için hız kesmeden çalıştık. Depremde hasar görmüş veya yıkık binalardaki kullanıcılarımızın mağdur olmaması adına, evde/işte internet, sabit telefon ve Tivibu abonelikleri için müşterilerimize; hat dondurma, fatura erteleme ve cezasız iptal seçenekleri, mobil abonelerimize GB ve dakika faydaları sunuyoruz."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal