Iphone SE 2’nin Performans Sonuçları Belli Oldu

Apple’ın ekonomik telefon modelinin ikincisi olarak çıkardığı Iphone 9 ya da diğer adıyla Iphone 9 SE 2’ performans testi olarak bilinen AnTuTu’ya sokuldu. Peki 2020 model Iphone kaç puan aldı. İşte detaylar.

24.04.2020-11:46 - (Son Güncelleme: 24.04.2020-11:41) Iphone SE 2’nin Performans Sonuçları Belli Oldu

Akıllı telefonların performanslarını ölçmede kullanılan AnTuTu testi yeni konuğunu değerlendirmeye aldı.

Günümüz telefonlarına kıyasla daha küçük inç ekrana sahip akıllı cihazda Apple’ın son nesil  işlemcisi A13 Bionic kullanılıyor.

Apple'ın şimdiye kadarki en güçlü çipini kullandığı, uygun fiyatlı Iphone girdiği AnTuTu testinden 492.166 puan elde etti.

Bu, yeni cihazın işlemci birimlerinin A12 Bionic ile güçlendirilen iPhone XS Max ile benzer performans sergilediği anlamına geliyor. Konu depolama gücüne geldiğinde ise iPhone 11 modellerinin performansına yetişen iPhone SE, genel toplamda elde ettiği puanla iPhone 11'in hemen altına yerleşiyor.

Peki A13 Bionic Neler Sağlıyor?

A13 Bionic yonga seti; 2.66GHz frekans hızında çalışan iki adet yüksek performans ve dört tane de güç verimliği çekirdeğinden güç alıyor. İşlemciyle birlikte A13 Bİonic, dört çekirdekli grafik birimini de üzerinde barındırıyor.

Yeni nesil işlemci seti içerisinde 8,5 milyar transistör barındırıyor. Bu, saniyede 1 trilyon işlem yapabileceği anlamına geliyor. Ayrıca işlemci, fotoğraf işlemeye yardımcı olan 8 çekirdekli bir yapay sinir ağı motorunu da sahip bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal