İki Telefon İçin Android 10 Güncellemesi Yayınlandı

Android'in yayımlanmış son sürümü 10, her geçen gün, akıllı telefonlara gelmeye başlıyor. Son olarak bugün itibariyle iki yeni cihaz için de indirilebilir olacak işletim sistemi, bu kez Samsung Galaxy M40 için ve Xiaomi Mi A2 Lite için yayınlandı.

10.03.2020-17:15 - (Son Güncelleme: 10.03.2020-17:18) İki Telefon İçin Android 10 Güncellemesi Yayınlandı

Yeni çıkan Android telefonlar hemen hemen Android 10 desteğiyle geliyor. Ancak piyasada bulunan telefonların hepsine Android'in bu son sürümü gelmeyeceği anlaşılıyor. Neyse ki biz bugün şanslı iki telefon kullanıcısından bahsedeceğiz. Bunlardan ilki Samsung Galaxy M40 diğeri ise Xiaomi Mi A2 Lite.

Samsung Galaxy M40

Güncelleştirme paketi M405FDDU2BTB5 adını taşıyor. Yaklaşık olarak 1.8 GB'lık paket dün itibariyle Hindistan’da yayınlandı.

Samsung Galaxy M40'ın çekirdek yapısında One UI 2.0 kullanıldığı için Android 10 ile gelen özelleştirilmiş ekran kaydedicisi gibi özellikler bu cihaz için kullanılamayacak.

Android 10 için gelen güncelleştirme paketinde Mart ayı güvenlik güncelleştirmeleri de yer alıyor.
Android 10'la birlikte gelişmiş gizlilik ve bildirim yönetimi, yeni hareket navigasyonu gibi tüm standartlar gelmiş olacak.



Xiaomi Mi A2 Lite

Xiaomi Mi A2 Lite için hazırlanan Android 10 güncelleştirmesi MIUI yetkililerince onaylandı. V11.0.2.0.QDLMIXM ismini taşıyan paket güncelleştirmesi yakın bir süre içinde tüm Xiaomi Mi A2 Lite cihazlara dağıtılacak.

Güncelleme ile akıllı telefonlara sistem genelinde uygulanabilecek karanlık mod getirilecek. Ayrıca yeni navigasyon işlevleri ve Android'in en son özellikleri de kullanılabilir olacak. Tahmin edildiği gibi her iki cihaz için güncelleştirme paketlerinin önümüzdeki günlerde Türkiye dahil daha fazla ülkede indirilebilir olması bekleniyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal