Xiamoi, İngiltere Mağazasını Kapattı

Çin teknoloji markası Xiamoi’nin İngiltere’de bir mağazası vardı. Mi Store mağazası Londra’nın Westfield bölgesinde 2018’de açılmıştı. İkinci yılını henüz doldurmayan mağaza şirket tarafından kapatıldı.

10.03.2020-16:36 - (Son Güncelleme: 10.03.2020-16:37) Xiamoi, İngiltere Mağazasını Kapattı

Mağazanın twitter ve internet sayfası da kapatıldı. Şirketin kapatma gerekçesi olarak ise durumu strateji değişimi olarak ifade ettiğine yönelik açıklama metni ise şu şekilde:



“Yerel perakende stratejimizdeki bu düzenleme, Batı Avrupa’da hızla büyüyen işlerimize karşı bir cevap niteliğindedir. Bir yıldan uzun bir süre önce İngiltere’ye resmi bir şekilde gelişimiz sonrası, kullanıcılarımızla, Mi hayranlarıyla ve iş birlikçilerimizle iyi ilişkiler geliştirmekten oldukça memnunuz ve destekleri için hepsine çok teşekkür ediyoruz.

İngiltere’deki kullanıcılar ve Mi hayranları, resmi mi.com/uk internet sitesinden ve gelecekte ürün lansmanlarımızla birlikte ilan edilecek resmi kanallar üzerinden Xiaomi ürünlerini satın almaya devam edebilir.”



Xiaomi’nin Avrupa çapında halen pek çok mağazası bulunuyor. Bunlar arasında en büyüğünün ise Paris’te Şanzelize Caddesi üzerinde yer aldığını da söyleyelim. Şirketin diğer mazalarının durumu ise yakın gelecekte anlaşılacak. Şirket küçülmeye devam mı edecek? Yoksa bu bir pazar değişikliği mi? Teknolojiden yeni gelişmelerde görüşmek üzere.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal