TBMM'de 17 Tane PKK'lı: İsimleri Tek Tek İfşa Edildi!

HDP Diyarbakır Milletvekili olan Semra Güzel'in PKK kamplarında sözlüsü olan Volkan Bora ile çektirdiği fotoğraflar ile sosyal medyada gündem olmuştu. HDP'nin kadrosundan 17 kişi daha PKK kadrosunda olduğu orataya çıktı. İşte detaylar...

13.01.2022-14:30 - (Son Güncelleme: 13.01.2022-15:30) TBMM'de 17 Tane PKK'lı: İsimleri Tek Tek İfşa Edildi!

HDP Diyarbakır Milletvekili olan Semra Güzel'in PKK kampındaki terörist sözlüsü olan Volkan Bora ile birlikte çekildiği fotoğrafları sosyal medyada viral olmuştu. Bu olay sonra gözler diğer HDP milletvekillerine çevrildi. HDP'nin 56 vekilinden 17'sinin eşi, kardeşi ya da çocuğu PKK'nın dağ kadrosunda.

TBMM'YE DİZİLMİŞLER

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in PKK kampındaki fotoğrafların gündemi devam ederken, HDP'nin diğer milletvekillerinin bir ayağı da Kandil'de. Bugünlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında görev yapan 17 milletvekilinin ya kardeşi, ya eşi ya da çocuğu terör örgütünün dağ kadrosunda faaliyet gösteriyor.


KARDEŞİ DAĞDA ÖLÜ BULUNDU

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel’in erkek kardeşi Şeyhmus Güzel de eşi gibi terör örgütündeydi. Şeyhmus Güzel, 2017 yılının temmuz ayında operasyonda etkisiz hale getirildi.

HDP Diyarbakır Milletvekili Hişyar Özsoy’un kardeşi Şirhat Özsoy, 1992 yılında çatışmada öldürüldü. Diğer kardeşi Nevruz Özsoy hala dağda. 

HDP Ağrı Milletvekili Dirayet Taşdemir’in kardeşi Nihayet Taşdemir ve yeğeni Pınar Taşdemir, halihazırda terör örgütü saflarında.


KOCASI HALA ÖRGÜTTE

Teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın yeğeni HDP Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan’da da benzer bir tablo var. Ömer Öcalan’ın kardeşleri Fatma ve Ayney Öcalan hala bölgelerinde faaliyet gösteriyor. HDP Van Milletvekili Fatma Kurtulan’ın kocası Salman Kurtulan, HDP Batman Milletvekili Mehmet Ruştu Tiryaki’nin de kardeşi Ahmet Bilind Tiryaki terör örgütü üyesi. Ruştu Tirkaki’nin diğer kardeşi Selman Tiryak ise 2016 yılında öldürülen teröristler arasında yer alıyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal