Kırıkkale Üniversitesi'nde Taciz İddiası! Sapık Öğretim Görevlisinin Mesajları Sosyal Medyada Paylaşıldı

Kırıkkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde öğretim görevlisi H.Ö. hakkında, öğrencilere cinsel içerikli mesaj attığı gerekçesiyle soruşturma başlatıldı.

13.01.2022-14:02 - (Son Güncelleme: 13.01.2022-17:18) Kırıkkale Üniversitesi'nde Taciz İddiası! Sapık Öğretim Görevlisinin Mesajları Sosyal Medyada Paylaşıldı

Sosyal medya üzerinden öğrencilere cinsel içerikli mesajlar gönderdiği iddia edilen Kırıkkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde öğretim görevlisi H.Ö. hakkında soruşturma başlatıldı. Söz konusu olayla ilgili açıklama yapan CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, ‘Olay açıklığa kavuşuncaya kadar sürecin takipçisi olacağımızı kamuoyuna bildiririz’ ifadelerini kullandı. 

Öğrenciler, sosyal medya hesabı üzerinden aldığı cinsel içerikli mesajları paylaşması üzerine Kırıkkale Üniversite’si öğretim görevlisi H.Ö. hakkında soruşturma açıldı. 

SAPIK ÖĞRETMENİN EMEKLİYE AYRILACAĞI AÇIKLANDI

Öğrencilere cinsel içerikli mesajlar gönderdiği iddia edilen Kırıkkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde öğretim görevlisi H.Ö.’nün yazdığı mesajların sosyal medyada paylaşılması üzerine Kırıkkale Üniversitesi Rektörlüğü H.Ö. hakkında soruşturma başlattı. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde öğretim görevlisi olan H.Ö.’nün 17 Ocak tarihi itibarıyla emekli olacağı öğrenildi. 


CHP'Lİ ÖNAL'DAN AÇIKLAMA

Kırıkkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde öğretim görevlisi H.Ö.’nün sosyal medya üzerinden öğrencilere cinsel içerikli mesajların ortaya çıkması üzerine yazılı açıklama yapan CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, ‘Yaklaşık 30 yılı aşkın geçmişi, 35 bin öğrencisi ve yüzlerce öğretim üyesiyle şehrimizin göz bebeği olan üniversitemizin akademik kariyer, bilimsel tez ve makalelerle anılması gerekirken böylesine elim bir olayla anılması şehrimiz açısından da büyük talihsizliktir’ dedi.


HUKUK ÖNÜNDE DE ARAŞTIRILMALIDIR

Öğrencilere yönelik yapılan söz konusu olayın kendisini rahatsız ettiğini ifade eden Önal, şu ifadeleri kullandı; ‘Kırıkkale Üniversitesi yönetimi ile yaptığımız görüşme neticesinde, iki hafta önce konunun kendilerine yansıdığı, akabinde üniversite rektörlüğünce gerekli soruşturma işlemlerine başlandığı ve tamamlanma aşamasına geldiği, ayrıca konunun hassasiyetle takip edildiği bilgisi verilmiştir. Bununla birlikte, üniversitemizde görev yapan ve unvanı eğitimci olan bir kişinin öğrencilerimize bu denli ahlaktan uzak bir davranışta bulunduğu iddiası hukuk önünde de araştırılmalıdır.

SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Memleketinden çıkıp Kırıkkale’mizde eğitim görmeye gelen yavrularımızı rahatsız eden bu çirkin olay ile ilgili soruşturma başlatıldığı kamuoyuna yansımış olsa da olay açıklığa kavuşuncaya kadar sürecin takipçisi olacağımızı kamuoyuna bildiririz.’ 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal