HDP’li Vekil Semra Güzel’in Terörist Sözlüsüyle PKK Kampında Çekildiği Yeni Fotoğrafları Ortaya Çıktı

2017 yılında teröristlere düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilen PKK’lı terörist Volkan Bora’nın telefonunda yapılan incelemelerde, HDP Gaziantep Milletvekili Selma Güzel ile PKK kampında çekilen birçok fotoğraf ortaya çıktı.

12.01.2022-16:16 - (Son Güncelleme: 12.01.2022-17:23)

PKK’lı terörist Volkan Bora ile fotoğraflarının basına yansıma sonrası HDP’li vekil Semra Güzel’in dokunulmazlığının kaldırılması için hazırlanan Cumhurbaşkanlığı Fezlekesi, Meclis’e sunuldu. HDP Gaziantep Milletvekili Güzel’in sözlüm dediği terörist ile birlikte çekildiği başka fotoğraflarda ortaya çıktı. 

PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonda öldürülen terörist Volkan Bora’nın cep telefonu incelemesinde HDP’li vekil Semra Güzel ile birlikte terör kampında çekilmiş birçok fotoğrafın olduğu görüntüler ortaya çıktı.  

HDP’Lİ VEKİL HAKKINDA FEZLEKE DÜZENLENDİ

2017 yılında PKK’ya yönelik hava destekli yapılan operasyonda etkisiz hale getirilen PKK’lı Volkan Bora'nın HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel ile terör kampında çekilmiş fotoğrafların basına yansıması sonrası HDP’li vekilin dokunulmazlığının kaldırılması için fezleke hazırlandı. HDP’li vekil Güzel ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, birlikte fotoğrafları ortaya çıkan terörist ile ilgili sözlüm diye bahsettiği görüldü. 

YENİ KARELER BASINA SERVİS EDİLDİ

Teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilen PKK’lı terörist Volkan Bora’nın telefonunda yapılan incelemelerde, HDP Gaziantep Milletvekili Selma Güzel ile PKK kampında çekilen birçok fotoğraf ortaya çıktı. 

SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt, HDP Gaziantep Milletvekili Selma Güzel’in sözlüm diyerek bahsettiği PKK’lı terörist ile terör kampında çekilen yeni fotoğraflarını basına servis etti. HDP vekilin ortaya çıkan yeni görüntülerinde bazen sağlıkçı bazen ise teröristlerle top oynadığı kareler yer alıyor. 

İşte basına servis edilen yeni kareler...







DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal