Toplu Ulaşım Araçlarıyla Yolculuk Yapan Boji, Ömer Koç Tarafından Sahiplenildi

İstanbul'da toplu taşıma araçlarını kullanarak ünlenen köpek Boji'yi Ömer Koç Tarafından Sahiplenildi. İşte detaylar...

12.01.2022-15:42 - (Son Güncelleme: 12.01.2022-16:59) Toplu Ulaşım Araçlarıyla Yolculuk Yapan Boji, Ömer Koç Tarafından Sahiplenildi

İstanbul'un çoğu yerinde tanınan sevimli köpek Boji gün geçtikçe İmamoğlu'nun reklam malzemesi haline geldi. Popülerliği ile bilinen Boji, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç tarafından sahiplenildi. Çeşitli toplu taşıma araçlarını kullanan Boji, yaptığı yolculuklarla adeta şehrin simgesi haline gelmişti. 


İMAMOĞLU HABERİ PAYLAŞTI

Bu güzel haberi sosyal medya hesabın aracılığıyla duyuran İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'Boji'nin artık rahatlıkla dolaşabileceği, özgürce koşabileceği bir yuvası var. İstanbul'un dünyaca meşhur olan köpeği Bojiyi sahiplenen iş insanı Ömer Koç'a teşekkürler. Boji'nin, ona zarar vermek isteyen insanlardan uzak, korunaklı, dilediği gibi koşturabileceği bir yuvası olacak' ifadelerini kullandı. 


KUMPAS BİLE KURDULAR

Köpek Boji, geçtiğimiz aylarda bir kumpasla karşı karşıya kalmıştı. İstanbulda bir tramvayda koltuğuna dışkısını yaptığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Ancak güvenlik kameralarında bir kişinin cebinden dışkı çıkararak koltuğa sürdüğü ortaya çıkmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal