Tatil rotasını Amerika'ya çeviren şarkıcı Demet Akalın sağlık sistemini yerin dibine soktu: Serum taktırmak 12 bin lira!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabından Amerika'daki sağlık sistemini eleştirdi. İşte habere ilişkin o detaylar...

05.03.2022-16:42 - (Son Güncelleme: 05.03.2022-17:41)

Sesi ve şarkılarıyla pop müziğinin en sevilen isimleri arasında yer alan Demet Akalın, ilk çıkış yakaladığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Şarkılarıyla herkesi coşturan ünlü şarkıcı Demet Akalın, yıllardır sürdürdüğü başarılı kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da gündeme gelmeye devam ediyor. Dobra açıklamalarıyla tanınan ve sosyal medyayı oldukça aktif bir şekilde kullanan isimler arasında yer alan Akalın, geçtiğimiz günlerde Amerika tatiline çıktı. Farklı eyaletlerde gezen ve sosyal medya hesabından anlık paylaşımlarda bulunan ünlü şarkıcı, paylaştığı fotoğraflarla da gezdiği yerleri karış karış takipçilerine gezdirdi. Güzel şarkıcının son yaptığı paylaşım ise olay oldu. 

Akalın sosyal medyadan eleştiri yağmuruna tuttu

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isimler arasında yer alan başarılı şarkıcı Demet Akalın, kendisine tatil rotası olarak Amerika'yı seçti. Instagram hesabından birçok fotoğraf karesi ve videolar paylaşan ünlü şarkıcı, Amerika'nın olumsuz yönlerinden bahsetmeyi de ihmal etmedi. Twitter hesabından bir paylaşımda bulan Akalın; ''Amerika'da acile girsen de serum taktırmak 12 bin dolar! Onun için diyeceğim o ki, doktor, hemşireler, bakıcılar, hastanelerimiz kıymetli…'' notunu düştü. Ünlü şarkıcının yaptığı bu son paylaşım ise hem magazinde hem de sosyal medyada büyük yankı buldu. Güzel şarkıcının Amerika'daki sağlık sistemini eleştirdiği bu paylaşım sonrası, ilerleyen günlerde gördüğü başka eksiklikleri de söyleyip söylemeyeceği merak konusu oldu.

Demet Akalın Amerika'daki sağlık sistemini eleştirdi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal