Ünlü Modacı Gülşah Saraçoğlu'ndan Demet Akalın'a Gözdağı: Ona Mahkemeden Daha Büyük Ceza Vereceğim!

Başarılı modacı Gülşah Saraçoğlu, kavgalı olduğu Demet Akalın hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o detaylar...

17.02.2022-13:08 - (Son Güncelleme: 17.02.2022-13:08) Ünlü Modacı Gülşah Saraçoğlu'ndan Demet Akalın'a Gözdağı: Ona Mahkemeden Daha Büyük Ceza Vereceğim!

Başarılı iş hayatıyla adından bahsettiren ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, yalnızca iş hayatıyla değil özel hayatıyla da sık sık magazin gündemine düşen ünlü isimler arasında yer alıyor. Son zamanlarda adı yasak aşk iddialarına karışan ve bu iddialar sonrasında çılgına dönen ünlü modacı, Deha Bilimler ile eşinin barışması sonucu bu olay içinde temize çıkmıştı. Evli ve üç çocuk babası Bilimler ile aşk yaşadığı konuşulan ve bu çıkan iddiaların ardından ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın, iddiaları doğrular nitelikte açıklamalarda bulunması Saraçoğlu'nu çileden çıkarmıştı. Ünlü şarkıcıyı mahkemeye vereceği iddia edilen modacı ise çıkan bu iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı. 

ÜNLÜ MODACININ ÖFKESİ DİNMİYOR

Önceki gün Gökhan Çıra'nın doğum gününe giden ve Selin Ciğerci'ye evlenme teklifi ettiği organizasyonda ünlü isimler arasında bulunan modacı Gülşah Saraçoğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi. Arabadan indiği sırada çantasının zinciri kopan ve boynundan yere düşen çanta karşısında şaşkınlığa uğrayan ünlü modacı ayaküstü sohbet etti. ''Bu mutlu günlerinde arkadaşlarımı yalnız bırakmak istemedim'' şeklinde konuşan Saraçoğlu daha sonrasında geçtiğimiz günlerde konuşmakta güçlük çektiği anlara da açıklama getirdi. Ünlü modacı; ''Estetik yaptırmadım, yere düştüm. Tuvalete giderken yerler kaygandı, ayağım kaydı ve düştüm'' dedi. Bu sohbetten sonra konu Demet Akalın'a gelince Saraçoğlu; ''Ona mahkemeden daha büyük bir ceza vereceğim ve kendisini asla affetmeyeceğim'' diyerek konuşmasını sonlandırdı.

gülşah saraçoğlu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal