Taş Kağıt Makas Rüya kimdir? Yüsra Geyik nereli ve kaç yaşında? Yüsra Geyik hayatı ve biyografisi

Arka Sokaklar dizisinde Zeliş karakteriyle hafızalara kazınan Yüsra Geyik, Kanal D’nin bir başka dizisi Taş Kağıt Makas dizisinde Rüya karakteriyle yer alacak. Peki Taş Kağıt Makas Rüya kimdir? Yüsra Geyik nereli ve kaç yaşında? İşte Yüsra Geyik hayatı ve biyografisi…

14.03.2024-11:43 - (Son Güncelleme: 14.03.2024-11:43)

Kanal D’de yayınlanan Taş Kağıt Makas dizisinin oyuncu kadrosuna bir isim daha katıldı. Arka Sokaklar’da Zeliş karakteriyle büyük beğeni kazanan Yüsra Geyik, Taş Kağıt Makas dizisinde Rüya karakteriyle yer alacak. Arka Sokaklar dışında Aile dizisinde de yer alan Yüsra Geyik’in hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Peki Taş Kağıt Makas Rüya kimdir? Yüsra Geyik nereli ve kaç yaşında? 

Yüsra Geyik kimdir?

Yüsra Geyik, 21 Haziran 1990'da Samsun'da doğmuştur. İlk eğitim hayatına İstanbul Ataköy'deki 60. Yıl Ataköy İlköğretim Okulu'nda başlamıştır. Dördüncü sınıftayken aldığı tiyatro kursuyla tiyatro dünyasına adım atmış ve daha sonra Sanat Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü'nde eğitimini tamamlamıştır. Kariyerine Hayat Bilgisi dizisiyle başlayan Geyik, uzun yıllar boyunca Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Komiser'in kızı Zeliha rolünü canlandırmıştır. Daha sonra Camdaki Kız ve Aile gibi önemli yapımlarda da yer almıştır.

Taş Kağıt Makas Rüya kimdir? Yüsra Geyik nereli ve kaç yaşında? Yüsra Geyik hayatı ve biyografisi

Yüsra Geyik, kariyerine odaklanmanın yanı sıra sanatla ilgili birçok farklı alanda da aktif olarak yer almaktadır. Özellikle tiyatro ve grafik tasarım konularında kendini geliştiren Geyik, hem sanatçı kimliğiyle hem de kişisel yetenekleriyle dikkat çekmektedir.

Yüsra Geyik, Kanal D dizisi Taş Kağıt Makas’ta Rüya karakteriyle oyunculuk kariyerine devam edecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal