Ben Bu Cihana Sığmazam Arzu kimdir? Dilara Aksüyek nereli ve kaç yaşında? Dilara Aksüyek hayatı ve biyografisi

ATV ekranlarının sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’ın kadrosuna Dilara Aksüyek katıldı. Dizide Arzu karakterini canlandıracak olan güzel oyuncunun hayatı ve kariyeri hakkında araştırmalar başladı. Peki Ben Bu Cihana Sığmazam Arzu kimdir? Dilara Aksüyek nereli ve kaç yaşında? İşte Dilara Aksüyek hayatı ve biyografisi…

12.03.2024-16:35 - (Son Güncelleme: 12.03.2024-16:35) Ben Bu Cihana Sığmazam Arzu kimdir? Dilara Aksüyek nereli ve kaç yaşında? Dilara Aksüyek hayatı ve biyografisi

Dilara Aksüyek, ATV’de yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Arzu karakteriyle ekranlar karşısına çıkacak. Daha önce pek çok önemli dizi ve filmde yer alan güzel oyuncunun hayatı ve oyuncu kariyeri hakkında bilgi edinmek isteyenler internete yöneldi. Peki Ben Bu Cihana Sığmazam Arzu kimdir? Dilara Aksüyek nereli ve kaç yaşında?

Dilara Aksüyek, Ben Bu Cihana Sığmazam’a katıldı

Dilara Aksüyek, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine 62. bölümden itibaren Arzu karakteriyle katılacak. Arzu, Ateş Türk’ün (Burak Çelik) Fransa’dan dönen eski eşi olarak hikayede yer edinecek.

Ben Bu Cihana Sığmazam Arzu kimdir? Dilara Aksüyek nereli ve kaç yaşında? Dilara Aksüyek hayatı ve biyografisi

Dilara Aksüyek kimdir?

Oyuncu Dilara Aksüyek, 24 Temmuz 1987 tarihinde İzmir'in Karşıyaka ilçesinde dünyaya gözlerini açtı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nden başarıyla mezun olan Aksüyek, 2012 yılında "Evlerden Biri" dizisinde "Filiz" karakteriyle oyunculuk kariyerine ilk adımını attı. Ardından 2013-2014 yılları arasında yayınlanan "Merhamet" adlı dizide Narin'in kardeşi "Şadiye" karakterini canlandırarak dikkatleri üzerine çekti. "Kadim Dostum" adlı dizide ise "Deniz" karakteriyle ekranlarda boy gösterdi.

Başarılı performansıyla adından söz ettiren Aksüyek, "Muhteşem Yüzyıl: Kösem" dizisinde "Mahfiruze Sultan" karakterine hayat vererek yeteneklerini bir kez daha sergiledi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal