DEM Parti Eş Başkanı Bakırhan, Türkiye’nin SİHA’larına sitem etti!

Savuma sanayi de parmakla gösterilen ülkeler arasında yer alan Türkiye ve dünyada birçok ülkeden İHA ve SİHA’lara yoğun talepler yaşanırken, DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Türkiye'nin yerli ve milli imkanlarla geliştirdiği SİHA'ları hedef alan cümleler sarf etti. İşte detaylar…

12.03.2024-16:28 - (Son Güncelleme: 12.03.2024-16:28)

Herkesin dilinde olan ve özellikle sınır ötesi operasyonlarda ve terörle mücadele etkin bir şekilde kullanılan, bölücü terör örgütlerinin sözde sorumlularının etkisiz hale getirilmesinde önemli bir yere sahip olan SİHA'ları hedef alan DEM Partili Bakırhan, "Tanka topa para var, İHA'lara SİHA'lara var, Rojava'da halkın üzerine yağan bombaya para var ama emekliye para yok’’ ifadelerine yer verdi. 

"Bu ülkenin İHA'lara, SİHA'lara ihtiyacı yok’’

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Türkiye'nin yerli ve milli imkanlarla geliştirdiği SİHA'ları hedef alan cümleler sarf etti.

Bitlis ve Muş’ta partisinin düzenlediği Halk Buluşması etkinliğine katılan DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Gündemine SİHA'ları alarak,"Bu ülkenin İHA'lara, SİHA'lara ihtiyacı yok’’ şeklinde konuşarak, açıklamanın devamında şunları aktardı: "Tanka topa para var, İHA'lara SİHA'lara var, Rojava'da halkın üzerine yağan bombaya para var ama emekliye para yok. Bu halkın tanka-topa ihtiyacı yok, onurlu bir iş, aş ve onurlu bir barışa ihtiyacı var."

Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal