İstanbul’da hayret verici görüntü: Duvar yıkıldı tuvalet açıkta kaldı!

İstanbul’da deprem uyarılarına çokça yer verilirken müteahhitlerin ev inşasındaki hatasının ortaya göründüğü yeni adres Bahçelievler'de ortaya çıktı. Yıkım esnasında yandaki binanın duvarının olmadığı ortaya görülürken, yan binanın banyosu ve tuvaleti de açıkta kaldı. İşte detaylar…

14.03.2024-11:36 - (Son Güncelleme: 14.03.2024-16:59)

Olası İstanbul depremi için sık sık uyarılar gündemde yer alırken, önceki dönemlerde inşa edilen binaların yapısı hayret verici boyuta ulaştı.

Tuvalet ve banyo açıkta kaldı!

İstanbul'da duvar yıkıldı banyo ve tuvalet ortaya çıktı

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, Bahçelievler Zafer Mahallesi'nde 4 katlı bir binanın yıkımı gerçekleştirildi. Dikkat çekilen bir detaya rastlandı. Yıkım sırasında bitişikte bulunan binanın üçüncü katında duvar olmadığı ortaya çıktı. Tüm işlem bittikten sonra yani yıkım sonrası dairenin banyosu ve alafranga tuvaleti ise açıkta kaldı. 

Yan binanın duvarı kullanılmış!

İstanbul'da duvar yıkıldı banyo ve tuvalet ortaya çıktı

Ortaya çıkan görüntü sonrası bina sakinleri olayın şaşkınlığını yaşarken, duvarı olmayan daire sakinleri ise güvenlik tedbiri olarak dairelerini boşalttı. Dairede yaşayan bir kişi, yıkımdan hemen sonra duvarı olmayan banyoyu cep telefonu ile görüntüledi. Binanın inşa edildiği dönemde, müteahhidin yan binanın duvarını sıvayarak kullandığı iddia edildi.

‘‘Allah’tan fark edildi!’’ 

İstanbul'da duvar yıkıldı banyo ve tuvalet ortaya çıktı

Şaşkınlıkla durumu karşılayan mahalle sakini Yıldırım Akgün, "Binanın dayanıklı olmadığını görüyoruz, başka bir şey değil. Hem o taraf hem bu taraf için yapılan iş düzgün değil. Duvarını yapmamış, binaya yaslamış. Görüntü berbat. Allah'tan gündüz fark edilmiş. Fark etmeseler ne olur kim bilir" dedi.

‘‘Suç müteahhidin!’’

Mahalle sakini Latif Kaya, "Yapan müteahhidin suçu. Öteki binayı yapanın suçu, kendine ait duvarı yok. Yıkan kişinin suçu yok. Mekanikçi olduğum halde, yıkan binanın suçunun olmadığını anlıyorum. Görüntü müteahhitlik açısından bakarsak çalınmış, hırsızlık" şeklinde konuştu.


Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal