Taha Duymaz öldü mü, bulundu mu? Taha Duymaz kimdir, nereli ve kaç yaşında? Taha Duymaz’dan acı haber geldi

Kahramanmaraş depremlerinin etkilediği Hatay’da enkaz altında kalan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’ın son durumu milyonlar tarafından araştırılıyor. Peki Taha Duymaz öldü mü, bulundu mu? Taha Duymaz kimdir, nereli ve kaç yaşında? Taha Duymaz son dakika gelişmeleri haberimizde...

17.02.2023-16:50 - (Son Güncelleme: 17.02.2023-16:50) Taha Duymaz öldü mü, bulundu mu? Taha Duymaz kimdir, nereli ve kaç yaşında? Taha Duymaz’dan acı haber geldi

6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş’ta gerçekleşen depremlerden etkilenen Hatay’da enkaz altında kalan binlerce kişiden birisi olan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’ın kurtarılıp kurtarılamadığı merak ediliyordu. Sevenleri günlerdir enkaz altından iyi haber almayı beklerken, Taha Duymaz’dan acı haber geldi. Peki Taha Duymaz öldü mü, bulundu mu? Taha Duymaz kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Taha Duymaz öldü mü, bulundu mu?

Kahramanmaraş depremi nedeniyle büyük bir yıkıma uğrayan Hatay’ın Yayladağı ilçesinde günlerdir enkaz altında kalan Taha Duymaz ve kardeşinin cansız bedenlerinin enkaz altından çıkarıldığı öğrenildi. Sevenleri bu acı haberle kahroldu.

Taha Duymaz

Taha Duymaz kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, 1 Eylül 2003 tarihinde Hatay’ın Yayladağı ilçesinde dünyaya geldi. 

Büyüyünce aşçı olmayı hayal ettiğini her fırsatta dile getiren Taha Duymaz, Youtube platformunda kısıtlı şartlarda yayınladığı videolarla kısa sürede binlerce insanın dikkatini çekti.

Taha Duymaz-1

Duymaz’ın arkadaşı olanları anlattı

Taha Duymaz'ın arkadaşı Ragıb Narin, enkazdaki çalışmalarla ilgili bilgi vererek; Duymaz'ın o gün söylediklerini aktardı. Narin, şu paylaşımı yaptı; Buradaki yetkililer, bu enkazın Hatay'daki en riskli 3'üncü enkaz olduğunu söylüyor. O gün ablasında kalıyorken, kardeşi doğum günü diye Taha'yı çağırıyor.

Eniştesi ‘’'Gitme akşam akşam' derken, Taha 'Kalbim sıkışıyor, kardeşlerimin yanına gitmek istiyorum' diyor. Halaları evi giriş katında olduğu için evi 3 defa kilitliyormuş her gece. Bunların hepsi tesadüf mü, yoksa yazılmış mı bazı şeyler?’’ ifadelerini kullandığını belirtmişti.

Ragıb Narin, Taha Duymaz’ın ölüm haberiyle söz konusu paylaşımını kaldırdı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal