Survivor Sema yarışmadan ayrılacak mı? Sema ve Seda küs mü, neden küsler aralarında ne oldu? Survivor 2022'de bitmek bilmeyen sorunlar

28 Şubat Pazartesi günü 34. Bölümüyle ekranlara gelen Survivor All Star yarışma programında yaşananlar izleyiciler tarafından araştırılıyor. Survivor yarışma programında iki kardeş olarak katılan Sema ve Seda kardeşlerin arasında yaşanan gergin anlar izleyiciler tarafından merak ediliyor. Sema Aydemir yaşanan bu gerginlikle ilgili açıklamada bulundu. Peki, Survivor All Star 2022 Sema ve Seda arasında neler oldu? Survivor Sema ve Seda neden tartıştı? İşte yanıtı haberimizde…

01.03.2022-22:11 - (Son Güncelleme: 01.03.2022-22:18) Survivor Sema yarışmadan ayrılacak mı? Sema ve Seda küs mü, neden küsler aralarında ne oldu? Survivor 2022'de bitmek bilmeyen sorunlar

anların sevilen yarışma programı Survivor’da yaşananlar izleyicilerin dikkatini çekiyor.  28 Şubat Pazartesi günü 34. Bölümüyle ekranlara gelen Survivor All Star yarışma programında yaşananlar izleyiciler tarafından araştırılıyor. Bu sene All Star formatı ile yayınlanan programın kadrosunda Sema ve Seda kardeşler yer alıyor. 2022 Survivor All Star yarışma programında 28 Şubat günü ekrana yansıyan gergin anlar izleyicilerin odağında. Dokunulmazlık oyunu sırasında Seda Ocak ile Sema Aydemir arasında yaşanan gerginlik konseyde konuşuluyor. Peki, Survivor All Star 2022 Sema ve Seda arasında neler oldu? Survivor Sema ve Seda neden tartıştı? Sema Aydemir ile Seda Ocak küs mü? Survivor Sema yarışmayı bırakıyor mu? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı haberimizde…

sema aydemir seda ocak arasında gergin anlar yaşandı 

SEMA AYDEMİR SURVİVOR YARIŞMASINI BIRAKIYOR MU?

TV8 ekranlarında izleyicisi ile buluşan Survivor yarışma programında yaşananlar izleyiciler tarafından merak ediliyor. All Star formatı ile ekranlara gelen programda 28 Şubat Pazartesi günü 34. Bölümde yaşan gerginlik izleyiciler tarafından araştırılıyor. Dokunulmazlık oyunu sırasında Sema ve Seda kardeşler arasında gerginlik yaşandı. İzleyiciler ikili arasında yaşanan gerginliği araştırıyor.

34. bölümüyle ekrana gelen programda dokunulmazlık oyunu sırasında canı acıdığı için bağıran Seda, ikizi Sema’nın  "Ne oldu?" sorusuna karşılık " Kolum ağrıyor. Ne olacak? Kolum ağrıyor." diye bağırınca ikili arasında gerginlik yaşandı. Seda’nın bu çıkışı üzerine Sema konseyde konu hakkında açıklama yaptı. Sema’nın dikkat çeken açıklamaları izleyiciler tarafından merak ediliyor.

Survivor Sema konseyde yaptığı açıklamada şu ifadelerde bulundu: "Yarın öbür gün başka şeyler olacak. Bu başka şeyleri benim kaldıracak gücüm yok. Yani kararlarım var, bunlarla ilgili." 

sema ve seda küs mü

SURVİVOR SEMA SEDA KARDEŞLER KÜS MÜ?

Ada konseyinde Seda’nın açıklaması üzerine Acun Ilıcalı "Bugün siz oyunu kazanarak yemek yediniz, Seda yiyemedi. Bu sana nasıl bir his veriyor?" sorusunu yöneltti.   Sema Aydemir bu soru üzerine şu açıklamayı yaptı:

"Bu her zaman yaşanacak bir durum. Rakip olurken hep bunu düşündüm. Benim kazanmam onun kaybetmesi, onun kazanması benim kaybetmem demek... Ben her zaman fiziksel olarak güçlü bir kadındım ama duygusal olarak Seda daha güçlü. Ben bunu uzun süre devam ettirebileceğimi düşünemiyorum. Bu kadar güçlü değilim. Bu yüzden bazı kararlar aldım... Bunlar küçük şeyler evet ama ilerisi için bunları kaldırabileceğimi düşünemiyorum. Bu oyunda Batuhan 'Sema ile Seda karşılaşmasın' dedi. Bu benim için çok değerliydi. Ona vurmak, zarar vermek benim için çok zor."

Seda’nın açıklamalarından sonra söz alan Seda ise şu açıklamayı yaptı:

"Biz tek yumurta ikiziyiz. Çok kavga ederiz ama dışardan gelen darbelerde kenetleniriz. Bence Sema'nın bu düşünce yapısından çıkması lazım. Biz sonuçta rakibiz, annemiz babamız bizi izlerken gurur duyuyordur."

survivor sema kimdir 

SURVİVOR SEMA KİMDİR?

Survivor Sema Aydemir’in kim olduğu merak ediliyor. 17 Ağustos 1985 yılında Bursa'da dünyaya geldi. 3 kız kardeşi olan Sema Aydemir'in ikizi Seda Ocak da bu yıl aynı yarışmada yer alıyor. 1.70 boyuna sahip olan iddialı yarışmacı 63 kilodur.

Survivor 2017 ve Survivor 2018 All Star'da mücadele veren Sema Aydemir, olimpiyatlarda ülkemizi temsil etmiş başarılı bir atlettir.

2012 Londra Olimpiyatları'nda 4x400 metre bayrak yarışına çıkan Sema Aydemir; Pınar Saka, Birsen Bekgöz, Meliz Redif birlikte mücadele vermiştir. Sema Aydemir, Türk çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile evlenmiş ve 2016 yılında boşanmıştır. Bu evlilikten Ali isminde bir çocuğu vardır.

survivor seda kimdir

SURVİVOR SEDA KİMDİR?

Survivor 2022 yarışmasında yer alan Seda Ocak izleyiciler tarafından araştırılıyor. Seda, 17 Ağustos 1985 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi.  Bursa Kız Lisesi'nden mezun olmuş olan Seda Ocak, sırasıyla anaokulu öğretmenliği ve spor yönetimini bölümlerinde mezun oldu. Rumeli Üniversitesi'nde spor danışmanlığı yapmakta olan Seda Ocak, evli 2 çocuk annesidir. Spor yaşamına 10 yaşındayken atlet olarak 100 metre engelli olarak başlangıç yapmıştır. Milli takımda Balkan Şampiyonu olmasının ardından sporu bırakmıştır.

Daha önceki senelerde de Survivor yarışmasına katılan Sema Aydemir bu sene ikiz kardeşi ile karşı takımlarda yarışıyor. İkiz kardeşi ile yarışmaya katılması hakkında açıklama yapan Seda Ocak, şu sözleri paylaştı:

"Survivor'a hazırlık aşamasında günde 2 antrenman yaptık. Zorlandık ama değdi. Gözümün kara olmasının parkurlarda işe yarayacağını düşünüyorum. Canım tatlı değildir, hırsıma da güveniyorum."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal