Büyük Yemin filmi nerede, ne zaman çekilmiştir? Büyük Yemin film konusu ve oyuncuları

Yeşilçam sinemasının başarılı filmleri arasında yer alan Büyük Yemin filminin konusu ve oyuncuları nostalji severlerin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Peki Büyük Yemin filmi nerede, ne zaman çekilmiştir? İşte yanıtı...

01.03.2022-21:23 - (Son Güncelleme: 01.03.2022-22:24) Büyük Yemin filmi nerede, ne zaman çekilmiştir? Büyük Yemin film konusu ve oyuncuları

Yeşilçam dünyasının başarılı filmleri arasında gösterilen Büyük Yemin filmi çekilmesinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen halen bir çok film severin gündemini meşgul eden yapımlar arasında yer alıyor. Bu akşam televizyonda yayınlanacak olan Büyük Yemin filminin konusunu ve oyuncularını öğrenmek isteyen film severler arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul etmeye devam ediyor. Peki Büyük Yemin filmi nerede, ne zaman çekilmiştir?

Büyük Yemin Filmi Konusu Nedir?

İki aile arasında yaşanan kan davasının son halkasında Ahmet, komşusu Hamza tarafından öldürülür. Ahmet’in eşi, kocasının cinayete kurban gittiğini söylese de kanıt bulamaz. Ahmet’in ölümüyle birlikte oğlu Ali babasının katili olan Hamza’yı öldürür ve hapse girer.  Hapisten çıkan Ali, kan davasını sona erdirmek amacıyla karşı tarafa gitse de bu girişimi sonuçsuz kalır. Bir müddet sonra Ali ve Ayşe birbrilerine aşık olur ve evlenirler. Ayşe’nin abileri ise buna karşı çıkar ve çiftin peşine düşer.

Büyük Yemin filmi nerede, ne zaman çekildi?

Büyük Yemin Filmi Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmenlik ve yapımcılık görevlerini Memduh Ün’ün, senaristlik görevini ise Duygu Sağıroğlu’nun üstlendiği Büyük Yemin filminin oyuncu kadrosunda şu isimler yer almaktadır.

Fatma Girik - Iraz

Cüneyt Arkın - Ali/ Ahmet

Füruzan- Zaloğlu Ayşe

Bilal İnci - Zaloğlu Dursun

İsmet Erten - Zaloğlu Recep

Günay Güner - Zaloğlu Kenan

Behçet Nacar - Zaloğlu Hamza

Muharrem Gürses - Rüstem Ağa

Ahmet Turgutlu - Değirmenci Hasan

Talia Saltı - Hatçe Bacı

Semih Tugay - Ali' nin Küçüklüğü

Duygu Sağıroğlu - Jandarma Kumandanı

Büyük Yemin Filmi Nerede, Ne Zaman Çekildi?

Dram yüründe olan Büyük Yemin filmi 1969 yılında Antalya’nın dağlık kesimlerinde çekilmiştir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal