Survivor All Star'a kardeş kavgası damga vurdu! Sema ikizi Seda'dan çok korkuyorum diyerek çarpıcı itiraflarda bulundu

Önceki gün Survivor'a Sema ile Seda arasında yaşanan gerginlik hem ekranlara hem de sosyal medyaya damgasını vurdu. İşte habere ilişkin o detaylar...

01.03.2022-11:35 - (Son Güncelleme: 01.03.2022-11:35) Survivor All Star'a kardeş kavgası damga vurdu! Sema ikizi Seda'dan çok korkuyorum diyerek çarpıcı itiraflarda bulundu

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma formatlarından biri olan Survivor, her yıl olduğu gibi bu yıl da en sevilen programlar arasında yer alıyor. Yayınlanan yeni bölümlerle seyirciyi ekran başına kilitleyen Survivor'da önceki gün gönüllüler takımında yarışan Seda ile ünlüler takımında yarışan Sema ikizlerinin yaşadıkları kavga damga vurdu. Dokunulmazlık oyununun oynandığı ve tansiyonun oldukça yüksek olduğu yarışmada Elif'le mücadele eden Seda, kolunun acımasının ardından çığlık attı. Kardeşinin çığlık atması sonrası Sema ise; ''Ne oldu?'' şeklinde bir soru yöneltti. İkizinin kendisine ne oldu diye sormasına sinirlenen Seda ise; ''Kolum ağrıyor ne olacak? Kolum ağrıyor'' şeklinde sert bir çıkışta bulundu. Yaşanan bu gerginliğin ardından ada konseyinde konuya ilişkin konuşan Sema, kardeşiyle arasının bozulmasından dolayı yaşadığı korkuyu anlattı. 

Sema: İlerisi için çok korkuyorum

Dokunulmazlık oyunu sırasında kardeşiyle arasındaki tansiyonun yükselmesini ardından Sema, ada konseyinde içinde ne varsa ortaya döktü. Sema; ''Orada bir şey oldu sandım o yüzden sordum. Bu hep yaşanır. Seda bana bağırır, sonra geçer. Sadece annem babam üzülsün istemiyorum'' dedi. Seda ise kardeşinin bu sözlerine; ''Sema'nın sürekli 'ne oldu?' diye sorması beni sinirlendirdi. Çünkü onun orada havuza atlamasını bekledim. O yüzden bağırdım. Annemin babamın da üzüleceğini düşünmüyorum'' yanıtını verdi. Bu konuşmaların ardından Acun Ilıcalı da; ''Ödül oyunu kazanıyorsunuz, yiyecek oluyor. Ama Seda yemiyor. Bu sende nasıl bir etki yaratıyor? Kazanmayalım Seda mı yesin diyorsun?'' diye çarpıcı bir soru yöneltti. Bunun üzerine Sema düşüncelerini dile getirerek; ''Benim buradaki en büyük sorunum diyebilirim. Kazanıyoruz ama Seda yiyemiyor. Eminim o da benim için öyle hissediyor. Yarın öbür gün iletişim oyununda ben oğlumla konuşacağım ama o benim yeğenlerimle konuşamayacak. Bu öyle bir şey ki hem onun elinden bir şey almak zorundayım hem de elimdekini ona vermek zorundayım. Burada Arkadaşlık, dostluk tamam ama kardeşlik çok zor. En güçlü rakiplerimizden biri. Kuralına göre oynarsak elimizden geleni yapmamız lazım ama kalp her zaman kural dinlemiyor. Bunun çok uzun süre devam edebileceğini düşünmüyorum. Ben duygusal olarak o kadar güçlü değilim. Seda duygusal olarak benden daha güçlüdür. Bununla ne kadar yapabilirim bilmiyorum. Kararlarım var, yapamadığımı düşünüyorum. Yarın daha büyük şeyler olacak, kaldırabileceğimi düşünmüyorum. Ben buraya gelirken de 'kardeşimle sorun yaşar mıyım?' çok düşündüm. Kardeşinin rakip olması çok garip bir şey. İlerisi için çok korkuyorum'' ifadelerini kullandı. 

Survivor Sema kardeşi Seda'yla tartıştı

Seda: Bu duygudan bir an önce çıkması gerek

Kardeşi Sema'nın ilerleyen zamanlarda kardeşlik bağlarının zedeleneceğine ilişkin endişelerini dile getirmesinin ardından Seda ise; ''Tek yumurta ikiziyiz. Çok tartışırız çok kavga ederiz ama başka bir şey olduğunda birbirimize ilk biz sahip çıkarız. Kendini bir şeyin içinde zannediyorsa ve daha fazla üzüleceğini düşünüyorsa yanılıyor. Bu kafa yapısından bir an evvel çıkmalı, o da benim en büyük rakiplerimden biri. Anne-babamız da üzülmüyordur, bizle gurur duyuyordur. Bu duygudan bir an önce çıkması gerek'' diyerek bu telaşların boşa olduğunu dile getirmiş oldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal