Survivor Nagihan Karadere'den takım arkadaşlarına gözdağı: Potaya koyduysanız bedelini ödeyeceksiniz!

TV8 ekranlarının en sevilen yarışması Survivor'da, eleme potasından çıktıktan sonra takım arkadaşlarına kızgınlığı geçmeyen Nagihan Karadere ateş püskürdü. İşte o detaylar...

26.02.2022-17:10 - (Son Güncelleme: 26.02.2022-17:19) Survivor Nagihan Karadere'den takım arkadaşlarına gözdağı: Potaya koyduysanız bedelini ödeyeceksiniz!

Ekranların en sevilen yarışma formatlarından biri olan Survivor, bu seneki All Star kadrosuyla birbirinden yetenekli yarışmacıların bir araya gelmesine neden oldu. Kendi kategorilerin oldukça başarılı olan ve geçtiğimiz yıllarda Survivor'da gösterdikleri performanslarla da isimlerinden bahsettiren yarışmacılar bu yıl da canla başla mücadele ediyorlar. Survivor'a en çok damgasını vuran isimlerden biri olan Nagihan Karadere de, yarışmaya her katıldığında olduğu gibi bu yıl da fırtına gibi esmeye devam ediyor. Geçtiğimiz elemede potaya konulan ünlü isim, potadan çıkmasına rağmen sinirini atamadı. Ada konseyinde ve verdiği röportajlarında takımındaki erkeklere gözdağı veren Survivor Nagihan, çok çarğıcı açıklamalarda bulundu. 

Nagihan ateş püskürdü

Geçtiğimiz günlerde oynanan dokunulmazlık oyunları sonucunda potada kalan Gökhan Keser, Nagihan Karadere, Yunus Emre Özden ve Yasin Obuz gibi isimler arasından Yunus Emre adaya veda etmişti. Potaya sokulduğu için oldukça kızgın olan Nagihan; "Konseyde o kadar sağlam bir konuşma yaptım ki, 'Her türlü hepinizle hesaplaşacağım' dedim. Öyle bir yemin ettim ki. Şimdi inanılmaz derecede benden korkuyorlar. Benden korkup potaya koyacak cesaretiniz var ama benimle çarpışmaya cesaretiniz yok'' şeklinde bir sert çıkışta bulundu. Açıklamalarına devam eden ünlü isim; ''Konsey çıkış Bora (Edin) yanıma geldi, 'Geçmiş olsun' dedi. 'Sayenizde ama hesabımız bitmedi' cevabını verdim. Sen benim bir ay boyunca neler yaşadığımı biliyor musun? Yaklaşık 15 oyunu üst üste kaybetmişiz, psikolojik olarak çökmüşüz. Sinirlerim gerilmiş, dengem altüst olmuş, çocuğumdan ayrı kalmışım, bir de sizlerle uğraşmışım. 'Adanın huzurunu bozamazsın Nagihan' diyeceksin, yok ya! Yeni gelmişsin, huzurdan mı bahsediyorsun? Buraya gelmişsen huzuru bir kenara atacaksın'' dedi. 

Survivor Nagihan takımındaki erkeklere ateş püskürdü

Ünlüler takımı çok karışacak

Girdiği potadan aynı şekilde çıkan ünlüler takımındaki milli atlet Nagihan Karadere; ''Bora'yı gönderdim, Mert (Öcal) geldi. 'Bana surat asma' dedi. Yüz vermiyorum. Hiçbir şey olmamış gibi yılışık yılışık gülmeye başladı. Omurgasızlıkta had safhalar. Biri gidiyor, biri geliyor. Nasıl bir korku salmışsam! Ben onlar gibi omurgasız değilim'' diyerek takımındaki erkeklere yüklendi. Sözlerine devam eden Nagihan; ''Madem bir iş yaptınız; beni potaya koydunuz, karşınıza aldınız. Bunun bedelini ödeyeceksiniz. Kim olursanız olsun hepinizle ayrı ayrı uğraşacağım. Ettiğim yemini de unutmayacağım. Dişimi gösterdim, neler yapabileceğimi çok iyi biliyorlar. Gözümün gördüğü hiçbir şeyden korkmam. Ben buraya savaşmaya geldim ve alnımın akıyla finale kadar koşmaya geldim'' diyerek son noktayı koydu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal