Miras kavgasından sonra Haydar Dümen'in ölümünden haberdar olmayan eski eşi Melike Karakurt ve oğlu isyan etti

Ünlü doktor Haydar Dümen'in vefatının ardından sular bir türlü durulmuyor. Bu kez de Dümen'in eski eşi Melike Karakurt çarpıcı açıklamalarda bulundu.

26.02.2022-16:27 - (Son Güncelleme: 26.02.2022-16:37) Miras kavgasından sonra Haydar Dümen'in ölümünden haberdar olmayan eski eşi Melike Karakurt ve oğlu isyan etti

Geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden ünlü doktor Haydar Dümen'in ardından, miras nedeniyle ortalık karışmıştı. Tüm bu miras davalarının ardından ünlü doktorun kimsenin bilmediği üç çocuğu daha ortaya çıktı. Yaşamı boyunca üç evlilik yapan Dümen, ilk evliliğinden iki ikinci evliliğinden ise bir erkek çocuğu daha sahip oldu. Ünlü doktorun son eşi Gaye Dümen ise, eşinin cenaze işlemlerini tek başına yürüterek kimseye haber vermedi. Eski eşlerin ateş püskürdüğü konuya ilişkin bir sitem de Melike Karakurt'dan geldi. Haydar Dümen'in ikinci eşi ve oğlu Emek'in annesi Melike Karakurt; ''Bugün oğlum, İstanbul Üniversitesi'ndeki görevine gitti sabah erken saatlerde. Arkadaşları odasını doldurmuş baş sağlığı dilemek için. Emek şaşırmış ne oluyor diye. Arkadaşları da şaşırmış Emek'in gülümseyen yüzüne bakıp. Ve Emek babasının öldüğünden böylece haberdar olmuş!'' diyerek isyan etti. 

Karakurt: Babasına vedalaşma hakkı vardı

Eski eşinin ve oğlu Emek'in acısını paylaşan anne Melike Karakurt açıklamalarına devam ederek; ''Haydar vefat etmiş ve medyadan öğreniyoruz ki, apar topar aynı gün toprağa verilmiş. Emek beni aradı, 'Babam ölmüş anne' dedi. Sesi donuktu, başka bir şey söylemedi. Baş sağlığı diledim, elbette ki üzüldüm! Çok şaşırmadım oğlumdan habersiz defin işine. Emek'in babasını son yolculuğa uğurlama hakkı vardı, helalleşme hakkı vardı. Belki de soğuk morg odasında babasına sarılıp olası bir vedalaşma hakkı vardı. Bunun kararını Emek verirdi elbette ama olmadı. Bu insanlık suçudur! Bu ahlaksızlıktır ! Bu utanmazlıktır! Bu terbiyesizliktir! Bu; mayası bozuk bir şahsın veya şahısların, DNA'larının ne denli bozuk ve kokuşmuş olduğunun kanıtıdır'' dedi. Tüm bu açıklamalardan sonra bile ortalıkta gözükmeyen Gaye Dümen'in ise Amerika'da yaşayan kızının yanına gittiği konuşuluyor. 

haydar dümen'in eski eşi konuştu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal