Nur Fettahoğlu Umut Evirgen paylaşımı ile kafa karıştırdı! İkili arasındaki yakınlaşma yeni bir aşk mı?

Ünlü iş insanı Umut Evirgen'le güzel oyuncu Nur Fettahoğlu'nun yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. İşte habere ilişkin o detaylar...

26.02.2022-15:25 - (Son Güncelleme: 26.02.2022-15:35) Nur Fettahoğlu Umut Evirgen paylaşımı ile kafa karıştırdı! İkili arasındaki yakınlaşma yeni bir aşk mı?

Ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alan başarılı oyuncu Nur Fettahoğlu, yer aldığı birçok projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazındı. Canlandırdığı birbirinden farklı karakterlerle isminden her zaman başarıyla söz ettiren ünlü oyuncu, dizi ve filmlerin aranan yüzü haline geldi. Muhteşem Yüzyıl, Aşkı Memnu, Deliler, Payitaht Abdülhamid, Babil gibi pek çok dizi ve filmde boy gösteren güzel oyuncu başarılı kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da en çok merak edilen ünlüler arasında yer alıyor. 41 yaşındaki ünlü oyuncu sekiz yıllık eşi Levent Veziroğlu'ndan geçtiğimiz yıl boşanma kararı aldı. Eski eşinden tek celsede boşanarak kızıyla yeni bir hayat kuran ünlü oyuncunun şu sıralar hayatında kim olduğu merak konusuyken ilk fotoğraf geldi. 

Fettahoğlu'nun yorumu sosyal medyada olay oldu

Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun ve son olarak da Serenay Sarıkaya ile ismi anılan ünlü iş insanı Umut Evirgen, şimdi de Nur Fettahoğlu ile anılmaya başlandı. Birbirinden güzel oyuncularla birliktelik yaşayan Evirgen'in iki hafta öncesine kadar Sarıkaya ile aşk yaşadığı konuşuluyordu. Önceki akşam ise güzel oyuncu Fettahoğlu Evirgen'le fotoğrafını paylaştı. Birlikte çekildikleri karenin altına; ''hep aşkkkk'la'' yazması üzerine ünlü oyuncunun yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Geçtiğimiz haftalarda da Birsen Tezer'in konserinde bir araya gelen ikilinin samimi görüntüleri kameralara yansımıştı. Henüz konuya ilişkin bir açıklama yapmayan ikilinin konuya ilişkin ne söyleyeceği merak ediliyor. 

nur fettahoğlu umut evirgen

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal