Kendi Takımındaki Erkeklerden Şikayetçi Olan Survivor Nagihan Gönüllülerdeki Hikmet'i Yere Göğe Sığdıramadı!

Survivor All Star'ın yeni bölümüne Nagihan Karadere'nin karşı takımda yer alan Hikmet Tuğsuz'a övgü dolu sözleri damga vurdu. İşte o detaylar...

15.02.2022-10:18 - (Son Güncelleme: 15.02.2022-15:15)

Ekranların en sevilen yarışma formatlarından biri olan Survivor, bu yıl All Star kadrosuyla birbirinden yetenekli yarışmacıları bir araya getirdi. Büyük ödül için adaya gittikleri ilk günden itibaren büyük bir mücadele gösteren yarışmacılar, önceki gün dokunulmazlık oyunu oynadılar. Oynanan oyun sonrası eleme adayını belirlemek için ada konseyinde birleşen gönüllüler ve ünlüler takımı yarışmacıları yaptıkları oylama sonrasında, sürgün adasına giden ve eleme adayı olan Evrim Keklik ve Atakan Işıktutan'ın ardından Aşkım Burçe Tunay oldu. İlk üç eleme adayı ünlülerden olunca sonuncu eleme adayı da kural gereği gönüllüler takımından seçildi. Yarışmadaki performansı nedeniyle birinci olan Berkan dördüncü eleme adayı olarak Ezgi'yi seçti. 

NAGİHAN: HİKMET'İ KEŞKE BİZİM TAKIMA ALSAK 

Survivor All Star'a ve şampiyonluğa veda edecek dört eleme adayı belirlendikten sonra konseyde Nagihan'ın sözleri damgasını vurdu. Ünlüler takımında yer alan Nagihan, erkeklerin hiçbir iş yapmadığından rahatsız olarak bunu dile getirdi. Kendi takımındaki erkeklerden şikayetçi olan ve gönüllüler takımındaki Hikmet' övgü dolu sözler sarf eden Nagihan; ''Hikmet'i keşke bizim takıma alsak. Ben istiyorum. Beyler sizle bir sorunumuz yok ama karşı tarafta Hikmet aşırı yetenekli olduğu için biz de erkeklerin bir şeyler yapmasını istiyoruz, balık tutsunlar. Karnımızı doyurabilmemiz için veya mental olarak bu gerekli. Hikmet'le ben bir adaya giderim gözü kapalı. 'Aç mı kalacağım, yağmur mu yağar?' diye düşünmem. Çok yetenekli, çok başarılı. Keşke bizim takımda olsa. Hikmet'i istiyorum'' dedi. 

survivor nagihan

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal