Survivor All Star'a Damga Vuran Yasin ve Hikmet Kavgasını Yarışmacılardan Adem Kılıççı Tüm Detaylarıyla Anlattı!

Acun Ilıcalı, ada konseyinde kavga eden Yasin ve Hikmet'e gerekli cezayı verirken, Adem de kavganın detaylarını anlattı. İşte habere ilişkin o detaylar...

23.02.2022-14:27 - (Son Güncelleme: 23.02.2022-14:27)

Ekranların en sevilen yarışma formatları arasında yer alan Survivor All Star, her yıl yayınlandığı yeni bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Kadrosunda birbirinden iddialı yarışmacıların olduğu yarışmada ise tansiyon bir an olsun düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde eleme adayı olan ve sürgün adasından döndükten sonra ada konseyinde Hikmet'e saldıran Yasin'in Survivor'dan diskalifiye edilip edilmeyeceğine yönelik açıklamayı ise Acun Ilıcalı açıkladı. Küfür ve yumrukların havada uçuştuğu kavgaya ilişkin düşüncelerini paylaşan Ilıcalı; ''Ada konseylerinde çok gerilim görüyoruz. Ama bir kaç saat önce yaşanan bu olay gibisini hiç görmedik. Senin gösterdiğin sebeplerin bizim tarafımızda hiçbir karşılığı yok. Seninki apaçık önce sözlü sonra ise fiziki saldırıdır. Seni diskalifiye etmemek için bütün şartları zorlarım. Ne kadar zorlarımın limiti de tam senin geldiğin yerler. Kendi aramızda bir saat konuştuk. Sürgün adasından gelmenin senin en zayıf anında olduğunu düşünmemize rağmen, hareketinin Survivor'la bağdaşmadığını gördük. Yayın kuralları gereği görüntülerin çoğunu veremedik'' diyerek olaya ilişkin detayı açıkladı. 

ILICALI: SENİ MUTLAKA ELEYECEĞİZ

Acun Ilıcalı, Yasin Obuz'un adadan diskalifiye edilmemesine fakat onun yerine ceza alması gerektiğine karar verildiğini açıkladı. Açıklamalarına devam eden ünlü sunucu; ''Ancak sürgün adasından gelmenden dolayı diskalifiye edilmemen, ancak Survivor tarihinden en yüksek cezalardan birini görmen bize bir seçenek olarak gözüküyor. Bu agresiflikte devam edersen seni mutlaka eleyeceğiz. Ancak kaldığında da çok uzun süre ödüllerle buluşamayacaksın. Buna göre aldığımız karar gereği tam 6 ödülden mahrum kalacaksın. Bunu kaldırabilir misin dayanabilir misin? İyi düşün. Ayrılmak istersen kararına saygım sonsuz. 6 ödül ben yararlanamayacak olsam bir daha değerlendiririm. Kendi rızanla bırakmak istersen benim açımdan mahsuru yok. Bağıran çağıran agresif yarışmacı istemiyoruz. Bunun çeyreğini bir daha yaparsan seni anında eleyeceğiz'' diyerek gözdağı verdi.

survivor adem 

ADEM: KENDİMİ RİSKE ATTIM

Bu cezalardan sonra Yasin'in adaya veda edebileceğini açıklayan Acun Ilıcalı bu tercihi Yasin'e bıraktı. Yasin ise; ''Bunun olmasını istemezdim. Ancak 6 ödül değil 10 ödül de olsa yine kalmak isterim. Survivor'dan ayrılmak istemiyorum'' diyerek kararını açıkladı. Yasin'e verilen cezadan sonra Hikmet'e de bir yaptırım uygulamak durumunda kalan Ilıcalı bu konuya ilişkin düşüncelerini de; ''Hikmet senin saldırıya uğradığın ve kötü sözler işittiğin doğru. Ancak seni ayırdıklarından sonra da saldırdın. Ancak senin davranışının ne olursa olsun cezasız kalmaması gerekiyor. Seni haklı bulmama, uğradığın saldırıya verdiğin tepkiyi haklı bulmama rağmen, yaptığın fiziki hareketin de ceza alması gerekiyor. Sen de 2 ödülden mahrum kalacaksın. Sebebi Seda ve Adem'in senin hareketlerinden darbe almaları. Fiziki olarak olayı çok daha yükseltmen'' diyerek olaya ilişkin son noktayı koydu. Kavga esnasında arada kalan yarışmacılardan biri olan Adem de bir açıklama yaparak; ''Hikmet gerçekten saldırmak için saldırdı. Sırf gösteriş amaçlı, 'Sen ne diyorsun' deyip öne atılanlar da var aramızda, sonra da 'tut beni' diyorlar. Hikmet'in saldırmak istediğini anlayınca arada kaldım. Biraz da hırpalandım..." Kurtulmak için kafamı bastırdı ama Hikmet'i orada iyi kilitledim. Kendimi riske attım. Zaten ayağım ağrıyordu, onu tutmak için kendimi o kadar zorladım ki belimi de ağrıtmışım. İnşallah tatlıya bağlarlar. Bu tarz olayların artık yaşanmasını istemiyoruz'' diyerek düşüncelerini dile getirdi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal