Takım Arkadaşı Hikmet’e Saldıran Survivor Yasin Yarışmadan Diskalifiye mi Edildi? Acun Ilıcalı İlk Kez Açıkladı

Survivor All Star’da akıllara durgunluk veren kavga sonrası ada konseyi acil olarak toplandı. İşte habere ilişkin o detaylar…

22.02.2022-09:06 - (Son Güncelleme: 22.02.2022-09:06)

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma formatlarından biri olan Survivor, bu seneki All Star kadrosuyla fırtına gibi esmeye devam ediyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların bir arada olduğu Survivor’da yarışmacılar adasında yaşanan gerginlik sonrası devreye Acun Ilıcalı girdi. Fragmanda bile yayınlanamayan o görüntüler sonrası sert açıklamalarda bulunan ünlü sunucunun, Yasin’i diskalifiye edip etmediği merak konusu oldu.

ILICALI YASİN'İN CEZASINI KESTİ

Bu seneki All Star kadrosuyla ekran başındaki izleyicileri yarışma kilitleyen Survivor, iddialı kadrosuyla nefes kesen mücadelelerin yaşanmasına neden oluyor. Tansiyonun bir an olsun düşmediği Survivor’a bu kez de Yasin Obuz damgasını vurdu. Sürgün adasında ve eleme adaylarından biri olan Yasin’in Hikmet hakkındaki; ‘’ Potadayız ve insanlar bizim için oy atıyorlar. Ancak bir arkadaşım hala bana iftira atıyor ve kötü göstermeye çalışıyor. Bunu ikinciye yapıyor’’ sözlerinden sonra ada konseyi sonlandı. Acun Ilıcalı’nın tam konseyden ayrılacağı sırada ise Yasin’in takım arkadaşı Hikmet’e saldırdığı ortaya çıktı. Hem sözel hem de fiziksel şiddete başvurduğu öğrenilen Yasin’in o görüntüleri ise ekranlara verilmedi. Yaşanan bu kavga sonrası ise Ilıcalı acil durum konseyini topladı. Yarışmacının gidişatı hakkında düşüncelerini dile getiren ve verilecek cezayı yeni bölümde söyleyecek olan Acun Ilıcalı’nın; ‘’Ada konseylerinde çok gerilim görüyoruz. Ama bir kaç saat önce yaşanan bu olay gibisini hiç görmedik. Seninki apaçık önce sözlü sonra ise fiziki saldırıdır. Seni diskalifiye etmemek için bütün şartları zorlarım. Ne kadar zorlarımın limiti de tam senin geldiğin yer. Buna göre aldığımız karar gereği’’ şeklindeki açıklamasından sonra Yasin’in büyük üzüntü yaşaması dikkatlerden kaçmadı. Ilıcalı’nın bu sözlerinden ve Yasin’in davranışlarından sonra diskalifiye edilip edilmeyeceği merak konusu oldu. 

survivor yasin

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal