Survivor Aysu Keskin kimdir, aslen nereli? Survivor All Star 2024’te yarışmaya veda eden son isim belli oldu

Survivor All Star 2024’te dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Merve, Aysu, Aleyna ve Berna arasında geçen eleme düelloları sonucunda yarışmaya veda eden isim Aysu oldu. Peki Survivor Aysu Keskin kimdir, aslen nereli? İşte Aysu Keskin hayatı ve yaşı…

29.03.2024-11:06 - (Son Güncelleme: 29.03.2024-11:06)

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star 2024’ün dün akşam yayınlanan son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. İzleyenlerin nefeslerini keserek izlediği eleme düelloları sonucunda Aleyna Kalaycıoğlu ile finale kalan Aysu Keskin, yarışmada rakibine 5-3’lük skorla kaybederek Survivor’a veda eden son isim oldu. 

Aysu’dan duygusal veda

Adadan ayrılırken duygusal bir veda konuşması yapan Aysu, gözyaşlarına hakim olamadı. Geçen yıl depremde hayatını kaybeden bir arkadaşına ithafen duygusal anlar yaşayan Aysu, duygularını şu sözlerle ifade etti: "All Star'a katılmak gerçekten büyük bir gururdu benim için. Bu sezonun adada olmak, benim için oldukça anlamlıydı. Geçen sezon buraya formda ve hazır bir şekilde geldim. Parkurlarda daha hızlı ve güçlü hissediyordum. Her şey yolunda giderken bir kaza geçirdim ve omzum sakatlandı, ardından yaşanan felaketle sarsıldık."

Survivor Aysu Keskin kimdir, aslen nereli? Survivor All Star 2024’te yarışmaya veda eden son isim belli oldu

Aysu Keskin kimdir?

Aysu Keskin, 15 Mayıs 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Basketbol kariyerinde önemli bir yer edinen Keskin, Genç Milli Takım formasını da giymişti. Boyu 177 cm olan Keskin, Uludağ Basket Nilüfer BSD takımında da oynadı. Sporculuk hayatı boyunca TED Ankara Kolejliler (K), Ordu Spor Kulübü, Tosyalı Toyo Osmaniye, Samsun Basketbol İhtisas, Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Edremit Belediyesi Gürespor Kulübü, Samsun Basketbol İhtisas, İzmit Belediye Spor Kulübü gibi farklı ekiplerde ter döktü.

Aysu Keskin, Survivor All Star 2024’te yarışmış ve 28 Mart 2024 tarihinde yarışmaya veda etti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal