O marketlerde %50 indirim kampanyasına imza atıldı! Hangi ürüne el atsanız yarı fiyatına sizin olacak

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala uygun fiyatlarla bayram alışverişi yapmak isteyen vatandaşlara müjdeli haber market zincirlerinden geldi. Neredeyse tüm raflardaki ürünlerde %50’ye varan indirimler sizleri bekliyor.

29.03.2024-10:52 - (Son Güncelleme: 29.03.2024-10:52) O marketlerde %50 indirim kampanyasına imza atıldı! Hangi ürüne el atsanız yarı fiyatına sizin olacak

Ramazan ayının son haftalarında, vatandaşlar sayılı günler kalmış Ramazan Bayramı için alışveriş listelerini hazırlamaya başladı. Özellikle eski dönemlerde Ramazan bayramlarında kalabalık olan ev geleneklerini sürdüren vatandaşları büyük bir market telaşı aldı. Uygun fiyatlarla Ramazan Bayramı alışverişi yapmak isteyen vatandaşlara ise müjdeli haber Yıldız Holding Başkan Vekili ve Cio’sundan geldi. Ramazan ayına ve bayramına özel olarak raflardaki binlerce üründe %50’ye yakın indirim sunulacağı paylaşıldı. Yıldız Holdinge bağlı olan tedarik zincirlerinde yer alan binlerce üründe indirim vatandaşları bekliyor.

O marketlerde %50 indirim kampanyasına imza atıldı! Hangi ürüne el atsanız yarı fiyatına sizin olacak

Şok market, Seç market, Bizim toptan market hepsinde indirim yapılacak

Gelen son dakika haberi ile birlikte Ramazan Bayramı’nda uygun fiyatlarla alışveriş yapmak isteyen vatandaşların kesinlikle yüzlere gelecek. Ramazan Ayı boyunca marketlerde temel gıda ve ihtiyaç ürünlerinde %50’ye varan indirim kampanyası sizleri bekliyor. Ramazan Bayramı’na sayılı günler kalmışken, uygun fiyatlarla market alışverişini yapıp evini doldurmak isteyen vatandaşlara Yıldız Holding Başkan Vekili ve CEO’su Mehmet Tütüncü’den müjdeli haber verildi. İndirim ile ilgili yapmış olduğu açıklamada; Bizim Toptan Marketler, Şok marketler ve Seç marketler gibi perakende market şirketlerinin ülke genelinde fiyat istikrarını sağlama söz konusu olduğunda önemli rol oynadığını dile getirdi. Buna ek olarak Kerevitaş ve Ülker gibi köklü firmaların da vatandaşlara kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunduğunun altını çizdi. 

O marketlerde %50 indirim kampanyasına imza atıldı! Hangi ürüne el atsanız yarı fiyatına sizin olacak

En büyük indirim Şok marketlerde olacak

Yıldız Holding'in Başkan Vekili tarafından yapılan açıklama doğrultusunda Şok market, Seç market ve Bizim toptan marketlerde %50’ye varan indirim kampanyasının müşterilere beklediğinin altı çizildi. Bayrama kadar devam edecek olan bu indirim kampanyasından tüm vatandaşlar faydalanabilecek. Şok marketlerde diğer marketlere oranla daha fazla indirimin müşteriyi beklediğinin altını çizen başkan vekili Mehmet Tütüncü, marketin her yerde şubesi olmasından kaynaklı daha fazla indirimin söz konusu olduğunu dile getirdi.

 

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal