Survivor All Star 2022 kim elendi? Survivor'da yokluk adasına giderek eleme adayı olan isimler belli oldu

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor'da, eleme adayları belli oldu. İşte habere ilişkin o detaylar...

19.04.2022-09:23 - (Son Güncelleme: 19.04.2022-09:23) Survivor All Star 2022 kim elendi? Survivor'da yokluk adasına giderek eleme adayı olan isimler belli oldu

Ekranların en sevilen yarışma formatları arasında yer alan Survivor'da final ne kadar yaklaştıkça parkurdaki mücadelelerde bir o kadar hız kazanmaya devam ediyor. Birbirinden hırslı ve yetenekli yarışmacıların bir arada olduğu Survivor All Star kadrosunda bu hafta gidecek eleme adayları belli oldu. Oynanan dört dokunulmazlık oyunu sonrasında adaya veda edecek isimler belli olurken, aynı zamanda yokluk adasına giden kişiler de belirlenmiş oldu. Gönüllüler ve ünlüler takımı arasında yaşanan dokunulmazlık mücadelesinde ilk oyunu kaybeden takım gönüllüler oldu. Yapılan oylama sonucunda ise gönüllüler takımında yazılan isim oy çokluğuyla Evrim oldu. Yokluk adasına ilk giden ve 24 saat boyunca adada yalnız kalan Evrim ise zorlu bir gece geçirdi. O anları kameralara yansıyan yarışmacı; ''Bu ne tabut gibi bir şey bu tövbe estağfurullah, La havle ve la kuvvete. Korkudan aklımı yitireceğim. Bu yokluk adasına herkesin gelmesi lazım. Daha öncesinde sürgüne gittim de sürgünle alakası yoktu. Yani direkt girdim içeriye böyle, ay ışı var her yer taş ortada tabiri caize tabutu andıran bir şey vardı. Onu gördüm, gördüğüm gibi geri kaçtım. 'Ben burada yatmam' dedim. Çok korkutucu bir şeydi benim adıma. Masraftan hiç kaçınmamışsınız. Ölçtüm, biçtim tam 4 karış genişliğinde küçülmeye gitmişiz. Sürgün adasındaki barakanın yerine musalla taşı gibi bir şey yapılmış oraya'' şeklinde konuşmuştu. 

Survivor Yağmur son eleme adayı oldu

Son eleme adayı da Yağmur oldu 

İlk eleme adayı olan ve yokluk adasına giden Evrim'den sonra, ikinci ve üçüncü eleme adayı olan Ayşe, Nisa oldu. Dün akşam gerçekleşen son dokunulmazlık oyununu da kaybeden gönüllüler takımı eleme adayı olarak Yağmur'u seçti. Gerçekleştirilen son oylama sonucunda yokluk adasına giden ve eleme adayı olan isim de Yağmur olmuş oldu. Evrim, Ayşe, Nisa, Yağmur arasından en az oyu olarak adaya veda edecek isim ise Salı günü belli olacak. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal