Survivor Nisa ve Barış Murat Yağcı arasındaki şiddet iddiaları doğru mu Nisa dayak mı yedi? Barış Murat Yağcı ve Nisa arasında ne geçti?

2020 yılında Survivor'a katılmalarıyla şöhretleri artan ve yarışma içinde birlikte olduktan sonra daha çok sevilen Nisa ve Barış Murat Yağcı arasında sular durulmuyor. Nisa daha önce de yaptığı açıklamalara yenisini ekleyerek Barış Murat Yağcı'nın kadınlara şiddet uyguladığını öne sürdü. Konunun tüm detayları haberimizde.

18.04.2022-18:04 - (Son Güncelleme: 18.04.2022-18:04) Survivor Nisa ve Barış Murat Yağcı arasındaki şiddet iddiaları doğru mu Nisa dayak mı yedi? Barış Murat Yağcı ve Nisa arasında ne geçti?

Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı'nın sevgili olmaları sosyal medyada takipçileri tarafından oldukça dikkat çekmişti ve ayrılık sebepleri merak ediliyordu. Yine aynı sezonda yarışmaya katılan iki isim arasında zaman zaman gerilimler yaşanmaya devam ediyor. Peki Nisa neden Barış Murat Yağcı'nın kadınlara şiddet uyguladığını ima etti? Konunun detayları neler? Merak eden insanlar için haberimizde derledik.

Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı

Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı 6 aylık bir birliktelik yaşamış ve daha sonra ilişkilerini dostça bitirdiklerini açıklamışlardı. Nisa Bölükbaşı, ilişkilerinin Barış'ın kitabında kendi hayatı ile ilgili anlattığı şeyler sebebiyle bittiğini söylemişti. Bu sene yayınlanan Survivor sezonunda ise Nisa Barış ile ilgili hayatının en kötü 1 senesi olduğunu, sürekli telefonunu karıştırdığını, annesiyle kendi dillerinde yaptıkları mesajları bile çeviri aracılığıyla Türkçeye çevirerek okuduğunu iddia etmişti. Son olarak ise dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımının kaybetmesi üzerine Barış ağlamakta olan Yağmur ve Sude'yi teselli etmeye gitti. Nisa ise bunu görünce oldukça öfkelendi ve "Kadınları döven, onlara şiddet uygulayan insan şimdi destek çıkıyor gibi gösteriyor. Çıldıracağım" dedi. Konu üzerine konseyde Acun Ilıcalı Nisa'ya Barış'ın onu dövüp dövmediğini sordu.

Survivor Nisa ve Barış Murat Yağcı

 Nisa ise el kaldırmışlığı olduğunu, kapıyı üstüne kilitleyip gitmişliği olduğunu belirtti. Barış konuyla ilgili "Oyun bittikten sonra Sude ile Yağmur ağlıyordu bende yanlarına gittim. Aslında sadece onların değil birçok yarışmacının yanına gittim ve bazı şeyler duydum. Nisa benimle alakalı daha önce de bu tarz şeyler söylemişti. Benimle ilgili kadınları döven kadınları ağlatan adam burada şov yapıyor şeklinde ifadeler kullanıyor. Her şeye saygı duyuyorum fakat benim kadınları ağlattığımı ya da dövdüğümü neye dayanarak ima edebildiğini merak ediyorum. Benimle ilgili hiçbir şey düşünmesin, söylemesin. Çünkü ben onun için öyle yapıyorum." dedi. Tekrar Nisa'ya söz hakkı verilince Nisa ise; "Aslında söylenecek çok bir şey yok, kendisi de olanları biliyor. O an içimden gülmek geldi o yüzden burada şu an bir şey demek istemiyorum. Ben onu zaten görmezden geliyorum merak etmesin. O kadar ağladım ve evime kapandım o kadar çok şey oldu ki. Bu konulara girmeye de gerek yok." dedi. Barış ise söz hakkını kullanarak; "Resmen beni karalamaya çalışıyor. Öyle büyük bir algı yapıyor ki sanki onu dövmüşüm gibi. Nisa zaten günün 24 saatinin 16 saatinde ağlayıp geri kalan saatlerde uyuyordu. Şov yapmak istesem başka şeyler yapardım." dedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal