Bu yaz hangi diziler olacak? 2022 Yaz dizileri neler, hangi kanallarda yaz dizileri yayınlanacak?

Yaz mevsiminin vazgeçilmezleri olan yaz dizileri bu sene de ekranları başındaki milyonlara keyifli dakikalar yaşatacak. Peki Bu yaz hangi diziler olacak? 2022 Yaz dizileri neler, hangi kanallarda yaz dizileri yayınlanacak? İşte 2022 yılı yazının merak edilen dizileri...

18.04.2022-17:23 - (Son Güncelleme: 18.04.2022-17:23) Bu yaz hangi diziler olacak? 2022 Yaz dizileri neler, hangi kanallarda yaz dizileri yayınlanacak?

Ramazan ayı dolayısıyla televizyon kanallarının büyük bölümünde dini programlar yayınlanıyor. Kanal D, Fox TV, Show TV, ATV ve daha nice kanal Ramazan Bayramı’nın sona ermesinin ardından yaz mevsiminin vazgeçilmez öğelerinden yaz dizilerini yayınlamaya hazırlanıyor. Yapımcı şirketlerle görüşmelerine devam eden kanalların bu yaz hangi dizileri ekranlarına taşıyacağını öğrenmek isteyen dizi severler ise arama motorları üzerinden yaptığı araştırmaları hızlandırdı.

Bu yaz hangi diziler olacak?

Yaz mevsiminde izleyenlerin yüreğini aşk, mutluluk ve eğlenceyle dolduracak olan yaz dizilerinin hangileri olduğu oldukça merak ediliyor. İşte 2022 yazının merakla beklenen dizileri:

Gülümse Kaderine

Fox TV’de yakında başlayacak olan Gülümse Kaderine dizisinde iki genç kızın birbirlerine sığınarak hayata karşı mücadele etmesini konu ediniyor. Avşar Film’in yapımcılığını yaptığı dizinin başrollerinde Bahar Şahin ve Sude Zülal Güler yer alacak.

İyilik

Fox TV’nin bir başka merak edilen dizisi olan İyilik’te Murat ile Neslihan adındaki çiftin arasında yaşanan aldatılma hikayesi izleyenleri karşılayacak. Medyapım’ın yapımcılık görevini üstlendiği dizinin başrollerinde İsmail Demirci, Hatice Şendil ve Sera Kutlubey yer alacak.

2022 yaz dizileri

Kusursuz Kiracı

Fox TV’de yayın hayatını başlatacak Kusursuz Kiracı dizisinde muhabir ve aynı zamanda komşu olan iki kişinin birbirleriyle yaşaşdığı eğlence ve aşk dolu anlar konu edinilecek. Dilan Çiçek Deniz ile Serkay Tütüncü ikilisinin başrolleri paylaştığı dizinin yapımcısı MF Yapım olacak.

Gizli Kalsın

Yine Fox TV ekranlarında izleyenlerle buluşacak olan Gizli Kalsın dizisinin başrollerinde Halit Özgür Sarı ile Sinem Özgür bulunacak. İki genç polisin hayat hikayesi dizinin ana hikayesi olacak.

İntibah

Namık Kemal’in aynı adlı romanından ekranlara uyarlanan İntibah dizisinin başrollerinde Melisa Aslı Pamuk ve Selahattin Paşalı yer alacak. Kanal D ekranlarında başlayacak olan dizide zengin bir ailenin çocuğu olan bir adamın babasını kaybetmesiyle değişen hayatını konu edinecek.

Seversin

Kanal D ekranlarında başlayacak bir başka dizi olan Seversin’in yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar üstlenecek. Dizinin başrollerinde ise İlayda Alişan ile Burak Yörük ikilisi olacak.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal