Emin Çapa Halk TV'den neden ayrılmıştı? Emin Çapa kimdir, kaç yaşında, nereli?

Bir süre önce Halk TV'den ayrıldığını açıklayan Emin Çapa'nın kanaldan neden ayrıldığına dair bilgiler araştırılmaya devam ediliyor. Haberimizin detayında ise Emin Çapa'nın Halk TV'den neden ayrıldığı bilgisine ulaşırken aynı zamanda kim olduğu, kaç yaşında olduğu bilgilerine de ulaşabilirsiniz.

19.04.2022-00:01 - (Son Güncelleme: 19.04.2022-00:01) Emin Çapa Halk TV'den neden ayrılmıştı? Emin Çapa kimdir, kaç yaşında, nereli?

Halk TV'de uzunca bir süredir program yapan gazeteci Emin Çapa, geçtiğimiz ay kanaldan ayrıldığını duyurmuştu. Ünü gazeteci ve ekonomistin kanala tekrar geri döneceği haberi gündeme bomba gibi düşerken, Çapa'nın daha önce kanaldan neden ayrıldığı sorgulanmaya başlandı.

Ünlü ekonomist ve gazeteci Emin Çapa, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı bir paylaşımda Halk TV'ye geri döneceğini duyurdu. Mart ayında kanaldan temelli olarak ayrılan fakat aldığı bir kararla tekrar kanala geri dönen Çapa'nın Halk TV'den daha önce hangi sebeplerden ayrıldığı merak edildi.

Emin Çapa kimdir

Emin Çapa, resmi Twitter hesabından yayınladığı mesajında Halk TV yönetimi ile yaptığı görüşmeler neticesinde uğruna mücadele ettikleri ortak hedefin her şeyin üstünde olduğu konularında bir uzlaşma sağladıklarını söyledi. Gazeteci Emin Çapa, açıklamasının devamında Pazartesi günü itibariyle Halk TV'de kaldıkları yerden devam edeceklerini belirtti

Emin Çapa Halk TV'den neden ayrılmıştı?

Mart ayında sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Emin Çapa, Halk TV ile olan anlaşmasını sona erdiğini duyurmuştu. Ünlü ekonomist, yayınladığı mesajda Halk TV ile yollarını ayırmaya karar verdiğini ve kararda her iki tarafında haklı olduğu ya da kendisini haklı gördüğü bazı konuların olduğunu ifade etmişti.

Emin Çapa kimdir

Emin Çapa kimdir, kaç yaşında, nereli?

1967 yılında İzmit'te doğan Emin Çapa, İstanbul Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. Mezuniyet belgesini aldıktan sonra ekonomiye yönelen emin Çapa, bu güne kadar dergi ve gazetelerde çalışmış ve aynı zamanda radyo ve televizyon programları yapmıştır. TÜSİAD'da başkan danışmanı olarak bir görev üstlenen Emin Çapa, TEDx konuşması sırasındaki ifadeleriyle ülke çapında büyük bir üne sahip olmuştur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal