Süper Lig'de Juan Mata yarışması! Beşiktaş ve Galatasaray oyuncunun transferi için karşı karşıya geldi

Manchester United ile sözleşmesi sona eren 34 yaşındaki Juan Mata'yı kadrosuna katabilmek için Galatasaray ve Beşiktaş transfer yarışına girdi. Oyuncu ile ilgili gelişmeler büyük yankı uyandırdı.

22.07.2022-16:42 - (Son Güncelleme: 23.07.2022-09:27)

İngiliz basınının yaptığı habere göre bonservisi elinde olan İspanyol oyuncu için Türkiye'den 2 teklifin geldiğini bildirdi. 

İstanbul kulüpleri karşı karşıya 

Kadrolarını güçlendirmeye devam eden İstanbul'un iki büyük kulüplerinin, yeni oyuncu transferinde hedefleri aynı.  Daha önce iki kulüp Abdülkerim Bardakcı ve Kazımcan Karataş transferlerinde karşı karşıya gelmiş ve söz konusu transferlerde yüzü gülen taraf Galatasaray olmuştu.


Flaş iddia İngiltere'den!

Football Insider'da yer alan habere göre Beşiktaş ve Galatasaray dışında İspanyol oyuncu ile ilgilenen bir diğer kulüp ise Premier Lig ekibi Leeds United. Basında yer alan habere göre tecrübeli yıldızın kısa süre içerisinde kararını açıklayacağı belirtildi.

Golden fazla asist var

227 Premier Lig maçına çıkan yıldız futbolcu, söz konusu maçlarda 50 gol ve 64 asistlik performans sergiledi. Geçtiğimiz sezon 12 maçta görev alan oyuncu takımına herhangi bir gol veya asist katkısı verememişti.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal