Gölcük Şirinköyspor'un genç yıldızı Miraç Nejat Elikılıç Süper Lig ve 1. Lig ekiplerinin radarına takıldı

Önümüzdeki sezon öncesinde Süper Lig ve 1. Lig'de transfer dönemi oldukça hareketli geçiyor. Genç ve yerli oyuncuların piyasası her geçen gün artarken Gölcük Şirinköyspor'un genç yıldızı Miraç Nejat Elikılıç için Süper Lig ve 1. Lig ekiplerinden taliplerin olduğu öğrenildi.

22.07.2022-16:32 - (Son Güncelleme: 22.07.2022-16:39) Gölcük Şirinköyspor'un genç yıldızı Miraç Nejat Elikılıç Süper Lig ve 1. Lig ekiplerinin radarına takıldı

Türk futbolunun son dönemde en büyük problemlerinden biri haline gelen yabancı oyuncu kuralı nedeniyle kulüplerimiz yerli ve genç oyunculara ilgisini arttırdı. Yerli oyuncuları altyapılardan keşfetmek isteyen Süper Lig ve 1. Lig ekipleri bu oyuncuları yetiştirdikten sonra farklı kulüplere satarak aynı zamanda kulüp ekonomisine de katkı sağlamak istiyor.

Sol ayaklı genç yetenek dikkatleri çekti

Spor Toto Süper Lig ve 1. Lig ekiplerinin genç oyuncu arayışlarında son olarak gündeme gelen isimlerden birinin Gölcük Şirinköyspor altyapısında forma giyen 17 yaşındaki genç yetenek Miraç Nejat Elikılıç olduğu öğrenildi. Sol ayağını etkili olarak kullanan genç oyuncu, sol kanat ve forvet arkası 10 numara olarak forma giyiyor. Genç oyuncunun sol ayağını oldukça etkili olarak kullanması en çok dikkat çeken özelliklerinden biri olarak göze çarpıyor.


Hatayspor ve Eyüpspor nabız yokluyor

Miraç Nejat Elikılıç için yeni sezon öncesinde Süper Lig ekiplerinden Hatayspor ve 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'un nabız yokladığı ve görüşmelerine bir süredir devam ettiği ortaya çıktı. 17 yaşındaki Miraç Nejat Elikılıç'ın transferinde önümüzdeki sezon öncesinde somut gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Haber 365 Spor - ÖZEL HABER

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal