Süper Lig kariyerini noktalayan Hakem Fırat Aydınus kariyeri hakkında kritik karar aldı!

Türk futbolunun son zamanlarda öne çıkan hakemlerinden birisi olarak gösterilen Fırat Aydınus ile ilgili dikkat çeken gelişmeler var. Fırat Aydınus'un düdüğünü asmasının ardından Acun Ilıcalı ile beraberde yeni projelerde yer alacağı öğrenildi.

26.06.2022-13:45 - (Son Güncelleme: 26.06.2022-13:52)

48 yaşındaki eski hakem Fırat Aydınus, geçen sezonun ortasında Ferhat Gündoğdu başkanlığındaki Merkez Hakem Kurulu'nun gerçekleştirdiği hakem operasyonunda düdük asmıştı. Fırat Aydnus MHK tarafından görevden alınmasından 85 gün sonra göreve geri dönmüştü ve 22 Mayıs 2022 tarihinde yönettiği Süper Lig maçı olan Fatih Karagümrük - Alanyaspor karşılaşmasının ardından hakemlik kariyerine son vermişti. Ayrıca FIFA hakemliği için 2014 yılında yapılan YoYo testlerini geçemeyen emekli hakem listeden çıkartılmıştı. Son olarak ise hakem ile ilgili olarak çarpıcı gelişmeler söz konusu.

Hakemden kritik karar geldi.

Hakem yorumculuğu görevinde bulunacak

Acun Ilıcalı'dan emekli hakem Fırat Aydınusla dikkat çeken bir paylaşım geldi. Fırat Aydınus ile selfie yapan ünlü televizyoncu fotoğrafın altına ise, 'Fırat Hocam keşke bizim kanalımızda çalışsa.' notunu düştü. Fırat Aydınus'un Exxen'de Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarını yorumlaması ya da yeni sezon için düşünülen spor programında hakem yorumcusu olması beklenmekte. 

Büyük yankı uyandırdı

Emekli ünlü hakem Fırat Aydınus ile ilgili yaşanan gelişme gerek taraftarlar tarafından büyük yankı uyandırmış durumda. Aydınus'un, Acun Ilıcalı ile beraber çalışma durumu Türk futbolunda gündem olan konulardan birisi oldu. Bu anlamda gözler emekli hakeme çevrildi.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal