Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın'ın kariyer kararı büyük yankı uyandırdı! Tecrübeli çalıştırıcı yeniden yorumcu olacak

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü olan Sergen Yalçın'ın kariyeri hakkında vereceği büyük merak konusu haline gelmişti. Siyah beyazlılar ile çifte şampiyonluk yaşama başarısı gösteren Sergen Yalçın yorumculuğa geri dönecek.

26.06.2022-12:18 - (Son Güncelleme: 26.06.2022-12:28)

Siyah beyazlıların efsaneleri arasında yer alan Sergen Yalçın geçen sezon olaylı bir şekilde Beşiktaş'tan ayrılmıştı. Teknik adamın o dönem Beşiktaş'tan ayrılması Türk futbolunda büyük ses getirirken sonrasında vereceği karar ise büyük merak konusu haline gelmişti. Teknik adam ile ilgili pek çok takım iddiası atılsa da Sergen Yalçın'dan herkesi şaşırtan karar geldi. Sergen Yalçın'ın kariyerine yorumcu olarak devam edeceği öğrenildi.

Kameraların karşısına geçiyor

2020-21 sezonunda Beşiktaş'a Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşatarak futbolculuğunun ardından teknik direktör olarak da kulüp tarihine ismini kazıyan Sergen Yalçın ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. 9 Aralık 2021 tarihinde Beşiktaş'taki teknik adamlık görevinden ayrıldıktan sonra dinlenmeyi tercih eden Sergen Yalçın'a Suudi Arabistan ekibi Al-Nasr talip oldu. Teknik adam ise bu teklifi kabul etmedi ve yeni bir maceraya atılacak. Sergen Yalçın'ın sosyal medya platformu Youtube'da yayın yakan Kafa TV'de yorumculuk yapacağı öğrenildi. Bu olay sonrasında Beşiktaş taraftarı büyük bir şaşkınlık içerisine girdi.


Kararı sosyal medyada çok konuşuluyor

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın'ın aldığı karar gerek Beşiktaş cephesinde gerek Türk futbolunda büyük yankı uyandırmış durumda. Verilen karar sosyal medyada da taraftarlar tarafından çok konuşulan konulardan birisi haline geldi. Sosyal medyada kimi taraftarlar hocanın aldığı kararı desteklerken kimi taraftarlardan da alınan karara eleştiri geldi. Bazı taraftarlar hocanın yeşil sahalardan uzak olmaması gerektiğini vurguladı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal