Galatasaray'ın yeni transferi Abdülkerim Bardakcı'nın sözleri çok konuşuluyor!

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yakından ilgilendiği Abdülkerim Bardakcı'yı kadrosuna katmayı başardı. Sarı kırmızılıların renklerine bağladığı futbolcu Abdülkerim Bardakcı'nın imzasının sonrasında yaptığı açıklamalar oldukça ilgi çekti.

26.06.2022-10:52 - (Son Güncelleme: 26.06.2022-10:58)

Süper Lig devleri Konyaspor'un yıldız stoperi Abdülkerim Bardakcı için birbiriyle kıyasıya yarış halindeydi. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ilgilendiği oyuncu için son olarak Galatasaray devreye girdi. Sarı kırmızılılar yıldız oyuncuyu kadrosuna katmayı başardı. Galatasaray'ın bu transferi büyük ses getirdi. Yaşanan gelişme büyük yankı uyandırırken futbolcunun yaptığı açıklamalar ise oldukça ilgi çekti.

Yaptığı açıklamalar dikkat çekti

Galatasaray'ın yeni transferi Abdülkerim Bardakcı transferiyle ilgili yaptığı açıklamada, 'Baştan beri gönlüm Galatasaray'dan yanaydı. Sonra tabii diğer kulüplerin de ilgisi oldu. Son durağımız yine Galatasaray oldu. Muhteşem stat. Sabırsızlıkla bekliyorum. Galatasaray'daki hedefim öncelikle forma giymek. Ondan sonra inşallah kaptanlığa kadar. Destekleri için teşekkür ediyorum. Her zaman Galatasaray formasının hakkını vererek oynamaya çalışacağım.' ifadelerine yer verdi.


Yaşananlar büyük ses getirdi

Galatasaray'ın yeni transferi Abdülkerim Bardakcı ile ilgili yaşanan gelişmeler Türk futbolunun gündemine oturdu. Sarı kırmızılıların ezeli rakiplerinin ilgilendiği oyuncuyu kadrosuna katmayı başarması çok konuşulan bir transfer hamlesi oldu. Yıldız stoperin önümüzdeki sezon Galatasaray'da sergileyeceği performans büyük merak konusu haline geldi.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal