Süper Lig fikstürü açıklandı! ilk derbi ne zaman? İşte Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzon ve Beşiktaş'ın maç takvimi

5 Ağustos 2022'de başlayacak Süper Lig 2022-20223 sezonu fikstür çekimleri, Türkiye Futbol Federasyonu Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Böylelikle Lig'in ilk hafta programları da netleşmiş oldu. Peki, Süper Lig'in ilk derbisi ne zaman oynanacak? İşte detaylar...

04.07.2022-20:23 - (Son Güncelleme: 05.07.2022-09:16) Süper Lig fikstürü açıklandı! ilk derbi ne zaman? İşte Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzon  ve Beşiktaş'ın maç takvimi

Süper Lig için heyecanlı geri sayım başladı. Futbolseverlerin dört gözle beklediği yeni sezon fikstür çekimi bugün saat 19:00'da yapıldı.

Süper Lig'in ilk hafta programı netleşti

- Antalyaspor - Galatasaray

- Fatih Karagümrük - Alanyaspor

- Beşiktaş- Kayserispor

- Sivasspor - Gaziantep FK

- Ankaragücü - Konyaspor

- Başakşehir - Kasımpaşa

- İstanbulspor - Trabzonspor

- Fenerbahçe - Ümraniyespor

- Giresunspor - Adana Demirspor

Yeni sezonun ilk yarısında derbi haftaları

4. Hafta: Trabzonspor - Galatasaray

8. Hafta: Beşiktaş - Fenerbahçe

10. Hafta: Beşiktaş - Trabzonspor

13. Hafta: Galatasaray - Beşiktaş

15. Hafta: Trabzonspor - Fenerbahçe

18. Hafta: Fenerbahçe - Galatasaray

 süper lig

Süper Lig ilk defa ara verecek

Süper Lig'e ilk defa savaş ve olağandışı durumlar haricinde ara verilecek. 21 Kasım ile 28 Aralık tarihlerinde Katar'da yapılacak Dünya Kupası'ndan dolayı Süper Lig ile Spor Toto 1. Lig'lerine 14 Kasım Pazartesi günü itibari ile ara verilmesi kararı verildi. Süper Lig yeni sezonu 5 Ağustos'ta başlayarak, 28 Mayıs 2023 tarihinde bitecek.

Süper Lig BEIN Sports'ta canlı aktarılacak

TFF ile Digiturk BEIN Media Group'un yaptığı anlaşma doğrultusunda, Süper Lig ile TFF 1. Lig maçları iki sezon daha BEIN Sports ekranlarında yer alacak.

Süper Lig'de hangi takımlar var?

Yeni sezonda Süper Lig'de olacak takımlar şunlardır; Adana Demirspor, Alanyaspor, Antalyaspor, Beşiktaş, Fatih Karagümrük, Fenerbahçe, Galatasaray, Gaziantep, Giresunspor, Hatayspor, İstanbul Başakşehir, İstanbulspor, Kasımpaşa, Kayserispor, Konyaspor, MKE Ankaragücü, Sivasspoor, Trabzonspor, Ümraniyespor.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal