Selçuk İnan hangi takıma gidiyor? Son olarak Fatih Terim’in yardımcılığını yapan Selçuk İnan Marsilya ile anlaşmak üzere

Galatasaray’da Teknik Direktör Fatih Terim’in yardımcılığını yapan Selçuk İnan’ın yeni adresinin neresi olacağı merakla bekleniyordu. Selçuk İnan’ın Fransız ekibi Marsilya ile anlaşarak eski teknik direktörü Igor Tudor’un yardımcısı olacağı konuşuluyor.

04.07.2022-17:17 - (Son Güncelleme: 04.07.2022-17:17)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’da geçtiğimiz sezon görev alan Teknik Direktör Fatih Terim’in teknik ekibinde yer alarak yardımcılığını üstlenen Selçuk İnan, Fatih Terim ile sarı kırmızılıların yolunu ayırmasıyla birlikte takımdan ayrılmıştı.


Selçuk İnan'ın yeni adresi belli oluyor

Galatasaray’daki görevinin son bulmasının ardından bir süre eski teknik direktörlerinden Roberto Mancini’nin yanında eğitim gören Selçuk İnan’ın teknik direktörlüğe imza atması bekleniyordu. Selçuk İnan’ın yeni adresinin neresi olacağı merak içerisinde beklenirken, Fransız ekibi Marsilya ile yaptığı görüşme ortaya çıktı.

Igor Tudor'un ekibine katılacak

Fransız ekibi Marsilya geçtiğimiz günlerde Galatasaray’ın eski teknik direktörü Igor Tudor ile anlaşma sağlamıştı. Selçuk İnan’ın yeni takımının ise Fransız ekibi Marsilya olacağı öğrenildi. Selçuk İnan, Fransız ekibinde Igor Tudor’un teknik ekibine katılacak.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal