Sultangazi'de şaşkına uğratan kaza: Buz tutan yolda üç kaza üst üste gerçekleşti

Sultangazi'de perşembe günü etkili olan kar yağışının etkisiyle buz tutan yolda virajı alamayan araçlar kaza yaptı. Ölen ya da yaralananın olmadığı üç kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

20.03.2022-16:30 - (Son Güncelleme: 20.03.2022-17:19)

İstanbul'da uzun günlerdir yağan kar yağışı sebebiyle kazalar art arda geldi. Sultangazi Yayla Mahallesi Azap Deresi yolu üzerinde saat 06.40 civarında ilk olarak personel taşımakta olan servis, buz tutmuş olan yolda virajı alamayarak park halindeki otomobile sert bir şekilde çarptı.

Aynı sırada 2 kaza

Araçlarda hasar oluşurken, sürücü başka bir kazaya neden olmamak için aracını kenara çekti. Olay yerinden geçen vatandaşlar ise park halindeki aracın sahibine ulaşmaya çalıştı. Bu sırada başka bir kaza meydana geldi.

Bir panelvan araç, darbe almış park halindeki araca sert bir şekilde çarptı. Çarpmanın etkisiyle çevredikler paniğe kapılırken, o  esnada buzlu yolda kontrolden çıkan otomobil direkt elektrik direğine çarptı. Kazada yaralanan olmazken, 4 araçta da hasar meydana geldi. Buz tutan virajda meydana gelen üç kaza da güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal