Bolu Dağı Tüneli'nde korkunç olay: Kaza sonrası hipotermi geçirdi!

TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli'nde meydana gelen zincirleme kazada, otobüste bulunan ve hastaneye gitmek istemeyen bir yolcu hipotermi geçirince, sağlık ekipleri müdahale etti. Yaşlı kadın yatağa yatırılarak ambulansın içinde ısıtılmaya çalışıldı.

20.03.2022-15:58 - (Son Güncelleme: 20.03.2022-16:41)

TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli girişinde 18 aracın içerisinde bulunduğu korkunç kazada, 32 kişinin yaralanması ile sonuçlanan trafik kazasında otobüslerde bulunan yolcular araçlardan tek tek inerek yol kenarında beklemeye başladılar. Bu korkunç kazada yaralanan yolcular ise sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Bolu ve Düzce'deki hastanelerde tedavi edilmekteler.

Hipotermi geçirdi

Fakat bazı yolcular hastaneye gitmemek için direndi. O sırada yol kenarında beklemekte olan, 70 yaşındaki yabancı uyruklu S.B.H. isimli kadın da hastaneye gitmeyi kabul etmeyerek tünel içinde beklemek istediğini dile getirdi. Fakat soğuk hava sebebiyle yaşlı kadın hipotermi geçirdi. Kadının yakınlarının haber vermesi üzerine olay yerinde bulunan sağlık ekipleri, yaşlı kadına müdahale için seferber oldu.

Sağlık durumu iyi

Sağlık ve UMKE ekiplerinin yardımı ile yaşlı kadın önce hipotermi örtüsüne sarıldı. Sonrasında da üstü örtülerek ambulans içine alındı. Ambulansın içinde sağlık ekipleri tarafından ısıtılmaya çalışılan kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal